search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 02:12
MENU CLOSE

Δήμος Αθηναίων: Η αλήθεια για την εκδήλωση με την Μαρία Καρυστιανού

29.04.2024 17:19
karystianou_maria_new

Σε δημοσιεύματα που ισχυρίζονται ότι ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας «έκοψε» την εκδήλωση για τα Τέμπη στην Τεχνόπολη, στην οποία θα ήταν κεντρική ομιλήτρια η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τέμπη 2024, Μαρία Καρυστιανού, απαντά με ανακοίνωση ο δήμος Αθηναίων κάνοντας λόγο για ανυπόστατους ισχυρισμούς.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «η εκδήλωση δεν ακυρώθηκε αλλά αναβλήθηκε. Ο λόγος είναι ότι συνέπιπτε με την Πρωτομαγιά και την 24ωρη γενική απεργία της ΓΣΣΕ και των δημοσιογράφων, γεγονός που δεν θα επέτρεπε τη συμμετοχή του κόσμου σε αυτήν, ούτε την κατάλληλη προβολή της στα Μέσα Ενημέρωσης».

Ακόμη, επισημαίνεται ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεννόηση με όλους τους συμμετέχοντες, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό.

«Θέλουμε πάντως να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να χρησιμοποιεί τον Δήμο Αθηναίων για να κάνει πολιτική σπέκουλα σε βάρος των θυμάτων των Τεμπών και των συγγενών τους», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Μπόνους παραγωγικότητας 15% στους δημοσίους υπαλλήλους: Ποιοι και πώς θα το παίρνουν – 9 ερωτήσεις και απαντήσεις από το ΥΠΕΣ

Χαρίτσης: «Να αποσυρθεί η κατάπτυστη τροπολογία που εισάγει τη συνεργασία ιδιωτών γιατρών με δημόσια νοσοκομεία»

Κωνσταντοπούλου για Μάτι: «Το δικαστήριο ατίμασε τη Δικαιοσύνη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19