search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:20
MENU CLOSE

Κωνσταντοπούλου για Μάτι: «Το δικαστήριο ατίμασε τη Δικαιοσύνη»

29.04.2024 14:38
konstantopoulou-vouli

«Για εξόφθαλμη κακοδικία και για ένα δικαστήριο που ατίμασε τη Δικαιοσύνη», έκανε λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολιάζοντας τη σημερινή απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για το Μάτι

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας σε παρέμβασή της δήλωσε ότι αισθάνεται «ντροπή» για την απόφαση και τις ποινές «χάδι» που επιβλήθηκαν. «Έφυγαν κύριοι», είπε για να προσθέσει ότι «τελικά δεν έφταιξε κανείς». Μίλησε ακόμη, για Δικαιοσύνη ελεγχόμενη, αφήνοντας υπονοούμενα για το πως η ίδια δικαστής κληρώθηκε σε τρεις συνδεδεμένες με το έγκλημα στο Μάτι, υποθέσεις. «Έχετε καταφέρει να κλονίσετε κάθε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη που ήταν το τελευταίο προπύργιο των πολιτών», είπε απευθυνόμενη στην κυβέρνηση για να συμπληρώσει πως «έχουμε ένα ιδιότυπο καθεστώς ιδιώνυμης ατιμωρησίας. Οι πολίτες θα βρίσκονται σε διαρκή κίνδυνο, από τη φωτιά που δεν τους ενημέρωσε κανείς, από τα τρένα που συγκρούονται και από κάθε είδους κίνδυνο».

Παράλληλα, ενόψει των ευρωεκλογών απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να μην ξεγελαστούν. «Να πάνε να ψηφίσουν και να σας μαυρίσουν και να πάρετε το μήνυμα όπως πρέπει σε αυτόν τον λαό που θυματοποίησαν πολλοί, αλλά σήκωσε το κεφάλι», είπε και επανέλαβε το αίτημα της για διεξαγωγή debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Αριστερά για «μπόνους» Μητσοτάκη στο δημόσιο: «Θεσπίζει πελατειακό δίκτυο»

Κασσελάκης για τα πριμ σε δημόσιους υπαλλήλους: «Γνωστές τακτικές εξάρτησης παλαιοκομματικών πολιτικών»

Συνάντηση Κουτσούμπα με Ελπιδοφόρο στη Νέα Υόρκη – Στο επίκεντρο ο διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:20