search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:42
MENU CLOSE

Γιούνκερ: Είχαμε διαφορά 60 εκατομμύρια-Τσίπρας και Βαρουφάκης άλλαζαν συνεχώς τους όρους!

01.07.2015 22:44
Οργή Γιουνκέρ για τη Σύνοδο Κορυφής: Ο προϋπολογισμός της Ε.Ε. στερείται προσανατολισμού προς το μέλλον - Media

Ομιλία του Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ κεκλεισμένων των θυρών σε ευρωβουλευτές του Λαϊκού Κόμματος, στην οποία «καρφώνει» Τσίπρα και Βαρουφάκη, μεταφέρει η ιστοσελίδα politico.eu.

 

Η ιστοσελίδα politico.eu, επικαλούμενη βουλευτή που βρισκόταν στην συγκεκριμένη κεκλεισμένων των θυρών συγκέντρωση, ισχυρίζεται πως ο πρόεδρος της Κομισιόν, τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν ήθελε ποτέ συμφωνία Ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, ισχυρίστηκε ακόμα πως Αλέξης Τσίπρας και Γιάνης Βαρουφάκης, αρνήθηκαν την συμφωνία παρότι οι δύο πλευρές βρίσκονταν πολύ κοντά.

Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή που επικαλείται η ιστοσελίδα, φέρεται να λέει πως η διαφορά πιστωτών και Ελλάδας ήταν μόλις 60 εκατ. ευρώ και ότι οι πιστωτές ήταν έτοιμοι «να θέσουν στη διάθεση της Ελλάδας για το μέλλον, ευρωπαϊκά κονδύλια, όμως η ελληνική κυβέρνηση δεν δέχθηκε την προσφορά – πράγμα που έπεισε τους πιστωτές ότι οι Έλληνες δεν ενδιαφέρονται για μία συμφωνία και ότι το θέμα ήταν ιδεολογικό». 

Ο εν λόγω ευρωβουλευτής, φέρεται ακόμα να μεταφέρει την απόγνωση του Γιούνκερ σχετικά με την συνεργασία με τον Έλληνα πρωθυπουργό και υπουργό Οικονομικών. Όπως ισχυρίζεται η ιστοσελίδα «άλλαζαν συνέχεια τους όρους της διαπραγμάτευσης και ήταν απρόθυμοι να δεχθούν μια συμφωνία, όσο και αν υποχωρούσαν οι πιστωτές.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:41