search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 10:14
MENU CLOSE

Διαψεύδει τις δηλώσεις για «Κυβέρνηση τεχνοκρατών» και «τέλος εποχής ΣΥΡΙΖΑ» ο Σούλτς

02.07.2015 17:08
2262658.jpg

Για ”παρερμηνεία” κάνει λόγο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς αναφορικά με τις δηλώσεις του στη γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt για μια “κυβέρνηση τεχνοκρατών” στην Ελλάδα  αλλά και ότι θα δοθεί τέλος στην “εποχή ΣΥΡΙΖΑ” σε περίπτωση νίκης του “ναι” στο δημοψήφισμα της Κυριακής. 

 

Για ”παρερμηνεία” κάνει λόγο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς αναφορικά με τις δηλώσεις του στη γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt για μια “κυβέρνηση τεχνοκρατών” στην Ελλάδα αλλά και ότι θα δοθεί τέλος στην “εποχή ΣΥΡΙΖΑ” σε περίπτωση νίκης του “ναι” στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μιλά για παρερμηνεία των δηλώσεών του, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κύριος Σούλτσς φέρεται να είχε δηλώσει ότι “θα καταστεί επιτακτική ανάγκη η διεξαγωγή νέων εκλογών εάν ο ελληνικός λαός ψηφίσει υπέρ του προγράμματος μεταρρυθμίσεων και επομένως υπέρ της παραμονής στην ευρωζώνη και ο Τσίπρας, κατά λογική συνέπεια, παραιτηθεί”.

Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Σουλτς υπογράμμιζε ότι για να εξασφαλιστεί η συνέχεια του κράτους την περίοδο ως τις εκλογές πρέπει να διοριστεί “μια κυβέρνηση τεχνοκρατών, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να διαπραγματευόμαστε”.

“Εάν αυτή η μεταβατική κυβέρνηση καταλήξει σε μια λογική συμφωνία με τους πιστωτές, τότε θα πρόκειται για το τέλος της εποχής ΣΥΡΙΖΑ. Έπειτα από αυτό, η Ελλάδα θα έχει ξανά μια πιθανότητα”, φέρεται να είχε υποστηρίξει ο Μάρτιν Σουλτς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 10:09