search
ΔΕΥΤΕΡΑ 27.05.2024 01:05
MENU CLOSE

Στηρίζει τον ελληνικό λαό ο Πούτιν – Τι συζήτησαν στο τηλέφωνο με τον Αλέξη Τσίπρα

06.07.2015 14:31
Στηρίζει τον ελληνικό λαό ο Πούτιν – Τι συζήτησαν στο τηλέφωνο με τον Αλέξη Τσίπρα - Media

Τα αποτελέσματα του χθεσινού δημοψηφίσματος στην Ελλάδα και ζητήματα περαιτέρω ανάπτυξης της ελληνορωσικής συνεργασίας συζήτησαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας τους

 

Τα αποτελέσματα του χθεσινού δημοψηφίσματος στην Ελλάδα και ζητήματα περαιτέρω ανάπτυξης της ελληνορωσικής συνεργασίας συζήτησαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας τους, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

«Ο Βλαντίμιρ Πούτιν εξέφρασε την υποστήριξή του στο λαό της Ελλάδας ενώπιον των δυσκολιών που η χώρα οφείλει να υπερβεί», αναφέρεται στην ανακοίνωση της υπηρεσίας Τύπου του Κρεμλίνου που εκδόθηκε μετά την τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ηγετών.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Βλαντίμιρ Πούτιν συζήτησαν επίσης «πολλά ζητήματα που συνδέονται με την ανάπτυξη της ρωσο-ελληνικής συνεργασίας», προστίθεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.05.2024 01:03