search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:05
MENU CLOSE

Αστυνομικός αποτρέπει κάποιον από την αυτοκτονία – Ο άνδρας βάζει τα κλάματα και τον αγκαλιάζει (Video)

10.09.2015 10:38
Αστυνομικός αποτρέπει κάποιον από την αυτοκτονία – Ο άνδρας βάζει τα κλάματα και τον αγκαλιάζει (Video) - Media

Κρεμόταν από μια γέφυρα, έτοιμος να πηδήξει. Ο αστυνομικός όμως του μίλησε ήρεμα και τον απέτρεψε.

 

Ο αστυνομικός με το διακριτικό νούμερο ABC11, μόλις είχε τελειώσει τη βάρδια του και επέστρεφε στο σπίτι του κουρασμένος. Υπηρετεί στην πόλη Raleigh στη Βόρεια Καρολίνα. Δεν είχε καν προλάβει να αλλάξει τα ρούχα του. Καθώς οδηγούσε άκουσε από τον ασύρματο του ότι ένας άνδρας είχε κρεμαστεί από μια γέφυρα και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Βρισκόταν μόλις τρεις δρόμους μακριά. Προτίμησε να καθυστερήσει να πάει σπίτι του και να περάσει από το σημείο του συμβάντος. Έφτασε από τους πρώτους. Ακόμη δεν είχε καν αποκλειστεί η περιοχή. Ο αστυνομικός είδε τον άνδρα να έχει περάσει από την έξω πλευρά της γέφυρας και να απειλεί να βουτήξει στο κενό.

Με απίστευτη ηρεμία ο αστυνομικός άρχισε να του μιλάει και καθώς μιλούσε τον πλησίαζε όλο και πιο πολύ. Η θέση του ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Τι θα έκανε εάν ο άνδρας αποφάσιζε να πεθάνει; Δεν ήταν ειδικευμένος σε τέτοια περιστατικά.

Και όμως ο απαλός του τόνος και η ηρεμία του φαίνεται πως είχαν αποτελέσματα. Ο απελπισμένος άνδρας φάνηκε να πείθεται και σκαρφαλώνει προς τη μέσα, την ασφαλή πλευρά της γέφυρας.

Σκαρφαλώνει στα κάγκελα και καθώς ο αστυνομικός τον πλησιάζει, ο άνδρας πέφτει στην αγκαλιά του και αρχίζει να κλαίει με λυγμούς. Ο αστυνομικός τον αγκαλιάζει και εκείνος και στη συνέχεια τον βάζει μέσα στο αυτοκίνητο του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42