search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:55
MENU CLOSE

Κουτσούμπας: Νέο ανάχωμα στον ριζοσπαστισμό η Λαϊκή Ενότητα

14.09.2015 19:59
Κουτσούμπας: Νέο ανάχωμα στον ριζοσπαστισμό η Λαϊκή Ενότητα - Media

Σκληρή επίθεση τόσο στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη εξαπέλυσε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στην κεντρική πλατεία της Θήβας στο πλαίσιο της προεκλογικής του πορείας.

 

Σκληρή επίθεση τόσο στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη εξαπέλυσε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στην κεντρική πλατεία της Θήβας στο πλαίσιο της προεκλογικής του πορείας.

«Η Λαϊκή Ενότητα του Λαφαζάνη είναι το νέο ανάχωμα στο ριζοσπαστισμό του λαού…» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο γραμματέας του ΚΚΕ τονίζοντας ότι συμμετείχαν στην κυβέρνηση «ως πρωτοκλασσάτοι υπουργοί και τώρα πέφτουν από τα σύννεφα και εκπλήσσονται για το σημείο που κατέληξε ο ΣΥΡΙΖΑ», τονίζοντας ότι «εγκλώβισε τις ελπίδες του λαού για κάτι καλύτερο και θέλει να οδηγήσει σήμερα στους ίδιους μονόδρομους, στα ίδια τραγικά αδιέξοδα που τον οδήγησαν και οι προηγούμενοι».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στους δύο βουλευτές της Βοιωτίας οι οποίοι εξελέγησαν με το ΣΥΡΙΖΑ και τώρα είναι στην Λαϊκή Ενότητα τονίζοντας: «Αναφερόμαστε σε εκείνα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ενώ στήριξαν όλη αυτή την πορεία μέχρι την τελευταία στιγμή, ενώ πρωταγωνίστησαν σε όλη την κοροϊδία σε βάρος του λαού, σήμερα πέφτουν δήθεν από τον ουρανό, εκπλήσσονται τάχα από την κατάληξη του ΣΥΡΙΖΑ και τέτοιους έχουμε και εδώ στη Βοιωτία. Αναφέρομαι στους δύο βουλευτές που ήταν εκλεγμένοι με το ΣΥΡΙΖΑ και τώρα έχουν πάει στο κόμμα του Λαφαζάνη».

Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ έκανε συνολική κριτική σε όλα τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας τα οποία χαρακτήρισε συνενόχους στην πολιτική που ασκήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ, συμπεριλαμβάνοντας μεταξύ αυτών και την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας ότι «η πράξη νομοθετικού περιεχομένου για τη λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων και οργανισμών έχει και τη δική τους υπογραφή. Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου για τη διαγραφή προστίμων μεγαλοεπιχειρηματιών από τελωνειακές και φορολογικές παραβάσεις έχει και τη δική τους τζίφρα.

Όλοι τους μαζί και η πρόεδρος της βουλής που το παίζει τώρα θεματοφύλακας της Δημοκρατίας και της νομιμότητας. Αρνήθηκαν την συζήτηση και ψήφιση στη βουλή της πρότασης νόμου του ΚΚΕ».c

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50