search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:38
MENU CLOSE

Και όμως γίνονται θαύματα: Το μωρό χωρίς κρανίο έγινε ενός έτους (Video & Photos)

27.09.2015 08:56
Και όμως γίνονται θαύματα: Το μωρό χωρίς κρανίο έγινε ενός έτους (Video & Photos) - Media

Όταν γεννήθηκε οι γιατροί του έδιναν λίγες ημέρες ζωής, όμως έχει διαψεύσει τους πάντες

 

 

Όταν γεννήθηκε οι γιατροί του έδιναν λίγες ημέρες ζωής, όμως έχει διαψεύσει τους πάντες

Ο Jaxon, γεννήθηκε ακριβώς πριν από έναν χρόνο. Μόλις οι γιατροί τον αντίκρισαν, διαπίστωσαν πως λείπει σχεδόν ολόκληρο το κρανίο του. Είπαν στους γονείς του για το πρόβλημα και τους προετοίμασαν ότι το παιδί τους δεν έχει ζωή περισσότερη από κάποιες ημέρες.

Ο Jaxon, έχει μια σπάνια δυσλειτουργία του εγκεφάλου (γεννιέται 1 στα 4.859 παιδιά). Ονομάζεται Microhydranencephaly, ή αλλιώς ανεγκεφαλία.

Οι γιατροί είπαν στη μητέρα του Brittany και στον πατέρα του Brandon Buell, ότι ο μικρούλης τους δεν έχει πιθανότητες να τα καταφέρει.

Εκτός από τη δυσλειτουργία του έλειπε και μεγάλο μέρος του κρανίου του.

Νωρίτερα όταν η Brittany, ήταν έγκυος οι γιατροί είχαν διαγνώσει πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον εγκέφαλο του παιδιού και της συνέστησαν να τερματίσει την κύηση στις 23 εβδομάδες. Τότε το ζευγάρι είχε αρνηθεί. Αλλά και όταν γεννήθηκε το παιδί τους αντιμετώπισαν το θέμα όπως θα έκανε κάθε γονέας.

Με αγάπη. Περιέβαλλαν το άρρωστο μωράκι τους με αγάπη και σε συνδυασμό με την αγωγή που συνέστησαν οι γιατροί, ο μικρούλης όχι μόνο τα κατάφερε αλλά έγινε και ενός έτους.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:38