search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:09
MENU CLOSE

Η πανέμορφη Σόνια που ήταν πεζοναύτης και λεγόταν Μάθιου (Photos)

20.10.2015 14:59
Η πανέμορφη Σόνια που ήταν πεζοναύτης και λεγόταν Μάθιου (Photos)  - Media

Η Σόνια είναι μια πανέμορφη γυναίκα. Λεπτή με γλυκό πρόσωπο και υπέροχο στήθος. Όμως η Σόνια ήταν πεζοναύτης και κάποτε λεγόταν Μάθιου

 

 

Η Σόνια είναι μια πανέμορφη γυναίκα. Λεπτή με γλυκό πρόσωπο και υπέροχο στήθος. Όμως η Σόνια ήταν πεζοναύτης και κάποτε λεγόταν Μάθιου

Ο Μάθιου Αβεντιάν υπηρέτησε στο επίλεκτο σώμα των πεζοναυτών των ΗΠΑ. Διακρίθηκε σε πολλά μέτωπα και πάντα έμπαινε πρώτος στη μάχη, τόσο στο Ιρακ, όσο και στο Αφγανιστάν. Ήταν αγαπητός από όλους τους συναδέλφους του αλλά πάντοτε έδειχνε απόμακρος και μελαγχολικός.

Ο Μάθιου δεν άντεχε. Έκρυβε ένα μυστικό μέσα του. Ένιωθε γυναίκα εγκλωβισμένη στο γεροδεμένο κορμί ενός άνδρα. Και όταν μιλάμε για άνδρα το εννοούμε. Ο Μάθιου έβγαζε την εικόνα του απόλυτου αρσενικού.

Μεγάλες και γεροδεμένες πλάτες, μούσια, μαλλιά, τριχωτό στέρνο, μπάσα φωνή και όποτε χρειαζόταν βλέμμα που σε παγώνει. Ο Μάθιου όμως αισθανόταν γυναίκα, και η θηλυκή του φύση δεν τον άφηνε να ησυχάσει. Έπρεπε να σταματήσει να καταπιέζεται.

Για την ακρίβεια αισθανόταν γυναίκα από τα 4 χρόνια του, όταν άρχισε να ανακαλύπτει το κορμί του. Και αυτό που μεγάλωνε ανάμεσα στο πόδια του δεν του άρεσε.

Τον τρόμαζε, δεν το ήθελε. Ήταν και ένιωθε γυναίκα εγκλωβισμένη σε ένα τριχωτό κορμί. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτε όμως γιατί η οικογένεια του ήταν άκρως συντηρητική.

Έζησε και μεγάλωσε σε ένα αυστηρό περιβάλλον που ο άνδρας έπρεπε να είναι άνδρας και όχι «γυναικωτός».

Και για να αποδείξει πόσο άνδρας ήταν και ο ίδιος, κατατάχθηκε στους πεζοναύτες. Όμως κάποια πράγματα δεν γίνεται να τα καταπιέζεις. Έτσι πριν από 3 χρόνια ο Μάθιου αποφάσισε να βρει τον πραγματικό του εαυτό. Έγινε η Σόνια.

Το τριχωτό κορμί του εξαφανίσθηκε, το στήθος του μεγάλωσε, το πρόσωπο του ξυρίστηκε και αποκαλύφθηκε ένα γλυκό πρόσωπο. Υποβλήθηκε σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις και πήρε πολλές ορμόνες μέχρι να πετύχει το επιθυμητό για εκείνον αποτέλεσμα. Τελικά τα κατάφερε και τίποτε πλέον επάνω του δεν θυμίζει ότι κάποτε ήταν ένας «μπρουτάλ» άνδρας.

Ως Μάθιου είχε επιτυχίες στις γυναίκες. Παντρεύτηκε μάλιστα και απέκτησε ένα κοριτσάκι το οποίο σήμερα είναι 5 χρονών. Η Σόνια δεν έχει ξεκόψει από την οικογένεια της. Έχει εξαιρετική σχέση με τη πρώην σύζυγο του (αν και όπως λέει η ίδια «τα προβλήματα όταν της ανακοίνωσα την απόφαση μου, ήταν τεράστια») και λατρεύει την κορούλα που απέκτησε μαζί της.

Άρχισε να σπουδάζει νομικά και σήμερα είναι μια δυναμική δικηγόρος που αρθρογραφεί σε μπλογκ για τα δικαιώματα των gay  και των transgender στις ΗΠΑ. Έχει επίσης μεγάλη συμμετοχή σε δικαστικούς αγώνες υπέρ της κοινότητας αυτής.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:09