search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:09
MENU CLOSE

Γιγάντια βούρτσα «ρούφηξε» εργαζόμενο και τον στριφογύριζε σαν πάνινη κούκλα (Video)

11.11.2015 14:36
Γιγάντια βούρτσα «ρούφηξε» εργαζόμενο και τον στριφογύριζε σαν πάνινη κούκλα (Video) - Media

Το περιστατικό συνέβη σε πλυντήριο αυτοκινήτων και αυτά που τράβηξε ο άτυχος άνδρας προκαλούν γέλιο. Εξάλλου και ο ίδιος αργότερα δεν μπορούσε να σταματήσει να γελά.

 

 

Το περιστατικό συνέβη σε πλυντήριο αυτοκινήτων και αυτά που τράβηξε ο άτυχος άνδρας προκαλούν γέλιο. Εξάλλου και ο ίδιος αργότερα δεν μπορούσε να σταματήσει να γελά.

Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει έναν εργαζόμενο σε μεγάλο πλυντήριο αυτοκινήτων. Φοράει τα ρούχα της δουλειάς, μαζί με γαλότσες. Επιθεωρεί μια από τις δυο τεράστιες βούρτσες που καλύπτουν τα αυτοκίνητα στο πλύσιμο. Αρχικά πλένουν το εξωτερικό του αυτοκινήτου και στη συνέχεια βγάζοντας αέρα το στεγνώνουν.

Στο χέρι του κρατάει έναν σωλήνα υψηλής πίεσης με τον οποίο θα καταβρέξει αρχικά το αυτοκίνητο. Πλησιάζει αρκετά όμως τη βούρτσα, ο σωλήνας μπερδεύεται στο τρίχωμα της και εκείνη τη στιγμή ξεκινά η λειτουργία της.

Ο άνδρας μπερδεύεται με τον σωλήνα και ο σωλήνας με τη βούρτσα. Η βούρτσα γυρνάει γύρω γύρω και μαζί της στριφογυρνά τον άνδρα σαν να είναι παιχνιδάκι. Η βούρτσα κάνει στροφές όχι μόνο γύρω από τον άξονα της αλλά και γύρω από έναν μεγάλο χώρο. Εγκλωβισμένος μέσα της είναι ο υπάλληλος.

Τελικά ένας συνάδελφος του που είδε το περιστατικό, έσπευσε και έκλεισε το ρεύμα. Η Βούρτσα σταμάτησε και ο εγκλωβισμένος, κατάφερε να βγει. Μόλις όμως βγήκε άρχισε να τρικλίζει αφού είχε ζαλιστεί.

Ο ίδιος αντιμετώπισε με χιούμορ αυτό που του συνέβη. Και κάθε φορά που βλέπει το βίντεο γελαει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43