search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 04:05
MENU CLOSE

Γιατί οι επιβάτες του μετρό στη Νέα Υόρκη έβγαλαν τα παντελόνια τους; (Photos)

11.01.2016 07:49
Γιατί οι επιβάτες του μετρό στη Νέα Υόρκη έβγαλαν τα παντελόνια τους; (Photos) - Media

Χιλιάδες επιβάτες στη Νέα Υόρκη και σε περίπου 60 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο έβγαλαν τα παντελόνια τους κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών τους με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και κυρίως το μετρό.

 

Χιλιάδες επιβάτες στη Νέα Υόρκη και σε περίπου 60 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο έβγαλαν τα παντελόνια τους κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών τους με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και κυρίως το μετρό.

Η μετακίνηση χωρίς παντελόνια στο μετρό ξεκίνησε από μία αυθόρμητη αντίδραση στη Νέα Υόρκη το 2002, εξαπλώθηκε σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ και διεθνώς. Πρόκειται για μία «τελετουργία» που έχει μοναδικό σκοπό να προσφέρει γέλιο και όπως το θέτουν οι οργανωτές εντάσσεται στις εκδηλώσεις για τον παγκόσμιο εορτασμό της χαζομάρας.

Στη Νέα Υόρκη υπήρχαν μηνύματα που καλούσαν τους επιβάτες να βγάλουν τα παντελόνια τους σε συγκεκριμένους σταθμούς, πολλοί βέβαια παραξενεύθηκαν και ενοχλήθηκαν ζητώντας από την αστυνομία να επέμβει, αλλά όπως λένε οι διοργανωτές, η αστυνομία γνώριζε ότι πρόκειται για μία παράδοση της πόλης, στην οποία φέτος έλαβαν μέρος περισσότεροι από 4000 επιβάτες.

 

Πηγή: Guardian

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32