search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:59
MENU CLOSE

Παραλίγο να… πιαστούν στα χέρια Κριστιάνο Ρονάλντο και Ντάνι Άλβες!

12.01.2016 11:12
Παραλίγο να... πιαστούν στα χέρια Κριστιάνο Ρονάλντο και Ντάνι Άλβες! - Media

Κριστιάνο Ρονάλντο και Ντάνι Άλβες δεν έχουν την καλύτερη γνώμη ο ένας για τον άλλον και αυτό επιβεβαιώθηκε με το «θερμό» επεισόδιό τους.

 

Κριστιάνο Ρονάλντο και Ντάνι Άλβες δεν έχουν την καλύτερη γνώμη ο ένας για τον άλλον και αυτό επιβεβαιώθηκε με το «θερμό» επεισόδιό τους.

Το περιστατικό συνέβη λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης για την απονομή της «Χρυσής Μπάλας» στο ξενοδοχείο Ηyatt της Ζυρίχης. Εκεί είχαν καταλύσει όλοι οι προσκεκλημένοι για να ετοιμαστούν για την λαμπρή τελετή. Το… εορταστικό κλίμα, όμως, σκίασε ο τσαμπουκάς ανάμεσα στον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης και στον παίκτη της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι παραλίγο να «πιαστούν» στα χέρια, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. 

Ο Ρονάλντο αρνήθηκε να χαιρετίσει τον Άλβες δείχνοντας με αυτόν τον τον τρόπο την αντίδρασή του για τα έντονα υποτιμητικά σχόλια που έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν ο Βραζιλιάνος για το πρόσωπό του. «Είναι εγωιστής», «Το μόνο που τον νοιάζει είναι να πρωταγωνιστεί», «Δεν είναι καλύτερος από τον Μέσι» είναι τα πιο… ελαφριά από αυτά. Ο Βραζιλιάνος βλέποντας τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ να αποφεύγει να τον χαιρετήσει, άρχισε τα… γαλλικά, ο Ρονάλντο του απάντησε, ο ένας άρχισε να πλησιάζει τον άλλον επικίνδυνα και αναγκαστικά μπήκαν ανάμεσά τους οι ψυχραιμότεροι. 

Αναφέρθηκε, μάλιστα, ότι οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα που συνόδευαν τον Άλβες έμειναν άναυδοι με το πόσο… έτοιμος ήταν να «αρπαχτεί»! 

Διαβάστε περισσότερα στο sdna

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:58