search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 13:50
MENU CLOSE

Bild: Ο Τσίπρας έστειλε τον Παυλόπουλο στη Γερμανία για επαιτεία και εκβιασμό

19.01.2016 09:55
Bild: Ο Τσίπρας έστειλε τον Παυλόπουλο στη Γερμανία για επαιτεία και εκβιασμό - Media

Η επίσκεψη του Προκόπη Παυλόπουλου σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τον γερμανικό Τύπο με την μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας, την Bild να επισημαίνει σε ένα ακόμη προκλητικό της άρθρο για την Ελλάδα, ότι η χώρα μας συνεχίζει το πόκερ για περαιτέρω βοήθεια.

 

Η επίσκεψη του Προκόπη Παυλόπουλου σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τον γερμανικό Τύπο με την μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας, την Bild να επισημαίνει σε ένα ακόμη προκλητικό της άρθρο για την Ελλάδα, ότι η χώρα μας συνεχίζει το πόκερ για περαιτέρω βοήθεια.

Όπως μάλιστα αναφέρει στο άρθρο της, ο Έλληνας πρωθυπουργός βλέποντας την οικονομική κατάσταση των Ελλήνων, έστειλε στη χώρα της Μέρκελ, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ζητήσει χρήματα.

«Στην οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι Έλληνες, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στέλνει τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο Βερολίνο για επαιτεία και για εκβιασμό», γράφει συγκεκριμένα η Bild που σε άλλο σημείο αναφέρει:

«Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild, η αποστολή του Προκόπη Παυλόπουλου είναι ξεκάθαρη: Πρέπει για λογαριασμό του Τσίπρα να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 13:49