search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:49
MENU CLOSE

Κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό – Πορείες και κλειστοί δρόμοι (Photos)

21.01.2016 07:39
Κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό – Πορείες και κλειστοί δρόμοι (Photos) - Media

Κλειστοί κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας, λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των ελεύθερων επαγγελματιών, στα Προπύλαια.

Αργότερα, πρόκειται να κλείσουν και άλλοι δρόμοι, λόγω της πορείας που έχουν προγραμματίσει οι ελεύθεροι επαγγελματίες προς το υπουργείο Εργασίας.

Κλειστοί κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας, λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των ελεύθερων επαγγελματιών, στα Προπύλαια.

Αργότερα, πρόκειται να κλείσουν και άλλοι δρόμοι, λόγω της πορείας που έχουν προγραμματίσει οι ελεύθεροι επαγγελματίες προς το υπουργείο Εργασίας.

 

ΑΔΕΔΥ

Στις 13 το μεσημέρι η ΑΔΕΔΥ καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που έχουν αποφασίσει οι  ΔΟΕ, ΟΛΜΕ και ΠΟΕ-ΟΤΑ και τον αποκλεισμό του υπουργείου Εργασίας.

ΠΟΕ-ΟΤΑ

Παναττική στάση εργασίας των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση και μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιεί σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις για τις προωθούμενες ρυθμίσεις στο ασφαλιστικό.

Η στάση αρχίζει στις 11:00 και ολοκληρώνεται με τη λήξη της πρωινής βάρδιας, ενώ η μηχανοκίνητη πορεία ξεκινά στις 12:00 μπροστά από τα γραφεία της Ομοσπονδίας επί της πλατείας Καραϊσκάκη, στο Μεταξουργείο. Σε αντίθεση με άλλες μηχανοκίνητες πορείες, σήμερα δεν αναμένεται να λάβουν μέρος απορριμματοφόρα παρά μόνο ΙΧ αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, καθώς όπως αναφέρουν συνδικαλιστές, δεν επιθυμούν να προκαλέσουν κυκλοφοριακά προβλήματα στους δρόμους της πόλης.

Η κατεύθυνση και η κατάληξη της πορείας δεν ανακοινώνεται, διότι, όπως εξηγούν, θέλουν να αποφύγουν τον περιορισμό τους από την αστυνομία.

Πανελλαδική στάση εργασίας Γιατρών

Απέχουν από την εργασία τους σήμερα οι γιατροί σε δημόσιο και ιδιωτικό από τις 11.00 έως τις 14.00 για να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση και την πορεία από τα Προπύλαια στο υπουργείο Εργασίας που διοργανώνουν οι επιστημονικοί φορείς.

Ναυτικοί

Δεμένα για δεύτερη μέρα είναι τα πλοία στα λιμάνια εξαιτίας της 48ωρης  απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, από την Τρίτη βρίσκονται σε απεργία και οι υπάλληλοι του ΝΑΤ. Στις 11.00 θα συγκεντρωθούν στο λιμάνι του Πειραιά κάνοντας πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Ναυτιλίας.

Αστυνομικοί

Συγκέντρωση πραγματοποίησαν μέλη των αστυνομικών ενώσεων έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστκό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:47