search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:15
MENU CLOSE

Ένωση Κεντρώων: Βατερλό Τσίπρα και στο προσφυγικό

26.01.2016 11:44
Ένωση Κεντρώων: Βατερλό Τσίπρα και στο προσφυγικό - Media

Κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο προσφυγικό ζήτημα και στο θέμα που έχει ανακύψει με τη Ζώνη Σένγκεν, ασκεί ηΈνωση Κεντρώων.

 

Κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο προσφυγικό ζήτημα και στο θέμα που έχει ανακύψει με τη Ζώνη Σένγκεν, ασκεί η Ένωση Κεντρώων.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη:

“Η απροθυμία της Ελλάδας να συνεργαστεί με τον Frontex, οι καθυστερήσεις για την απόφαση περιπολιών στο Αιγαίο και οι φόβοι ότι δήθεν θα χάναμε την εθνική μας ανεξαρτησία μας κατέστησαν όμηρους ενός κλίματος καταδίκης της χώρας μας από την κοινή γνώμη και τις κυβερνήσεις της Ευρώπης. Αν το κλίμα αυτό δεν αλλάξει αμέσως κινδυνεύουμε να βρεθούμε εκτός του νέου Σένγκεν και κινδυνεύουμε επίσης να δεχόμαστε προτάσεις μείωσης λίγων χρημάτων του χρέους μας με μονιμοποίηση εκατομμυρίων προσφύγων επί του εδάφους μας”.   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:14