search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 06:23
MENU CLOSE

Mega: Η τρίτη σειρά «Ταμπού» του Ανδρέα Γεωργίου για το κανάλι παίρνει σχήμα

20.05.2024 13:59
andreas-georgioy-new

Το παζλ της νέας πρότασης «Ταμπού» του Ανδρέα Γεωργίου, η οποία θα ενταχθεί στο μενού του Mega, πλάι στις άλλες δύο του ηθοποιού/σεναριογράφου/ σκηνοθέτη  («Η γη της ελιάς», «Famagusta» σχηματοποιείται προοδευτικά, βδομάδα με βδομάδα.

Η πλοκή που έχει διαμορφώσει το ακαταπόνητο δημιουργικο δίδυμο Ανδρέα ΓεωργίουΒάνας Δημητρίου για το «Ταμπού» εκτυλίσσεται στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, με επίκεντρ;o της τα Γιάννενα.

Πρόκειται για σειρά μυστηρίου με έντονα στοιχεία έρωτα και αστυνομικής δράσης. Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιείται με φόντο οικιστικά σύνολα στα Ζαγοροχώρια και τον Βοϊδομάτη, σε (επίσης)  επιβλητικά τοπία, στα Αθαμανικά όρη, ενώ μέρος  σκηνών θα γυριστεί στην Κύπρο.

Στο επίκεντρο της ιστορίας είναι τρία αδέλφια τα δύο από τα οποία υποδύονται οι Μέμος Μπεγνής, Θεοχάρης Ιωαννίδης. Στο σενάριο ο ένας θα κάνει δεσμό με τη σύζυγο του άλλου, την οποία υποδύεται η Κατερίνα Μισιχρόνη.

Καίριους ρόλους στη νεα σειρά έχουν επίσης οι Μυρτώ Αλικάκη, ο Σταύρος Νικολαϊδης, ο Μίλτος Χαρόβα, η Μαρίλια Μητρούση.

Τα επεισόδια του «Ταμπού» το πιθανότερο είναι μεταδίδονται ύστερα από εκείνα της σειράς «Η γη της ελιάς».

Η νέα τηλεοπτική πρόταση του Γεωργίου θα διαφοροποιείται όμως ως προς τον τρόπο μετάδοσης. Δεν θα προβάλλονται, δηλαδή,  σε καθημερινή βάση αλλά  δύο με τρείς φορές τη βδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

«Τρελαμένη» με την κούπα ΠΑΟΚτζού ρεπόρτερ της ΕΡΤ – «Ούτε δύο ώρες δεν κοιμήθηκα» (video)

Mega: Η Άντζελα Γκερέκου σε εκ βαθέων συνέντευξη στην «Μεγάλη Εικόνα»

Η Βανδή αποθεώνει Κασσελακη – Τι είπε στον Θέμη Γεωργαντά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16