search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 19:24
MENU CLOSE

Παπαδημούλης: Οι αποκαλύψεις του Wikileaks επιβάλλουν τη γρήγορη ολοκλήρωση της αξιολόγησης

02.04.2016 12:40
Διαφοροποίηση Παπαδημούλη: Ζήτημα δικαιοσύνης η μη εξαίρεση των βουλευτών  - Media

«Οι αποκαλύψεις του Wikileaks για τα παρασκηνιακά σχέδια και τις απειλές του διδύμου Τόμσεν- Βελκουλέσκου εναντίον όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Κομισιόν και της γερμανικής κυβέρνησης, επιβάλλουν τη γρήγορη ολοκλήρωση της αξιολόγησης…

 

«Οι αποκαλύψεις του Wikileaks για τα παρασκηνιακά σχέδια και τις απειλές του διδύμου Τόμσεν- Βελκουλέσκου εναντίον όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Κομισιόν και της γερμανικής κυβέρνησης, επιβάλλουν τη γρήγορη ολοκλήρωση της αξιολόγησης με βάση το χρονοδιάγραμμα, αλλά και το πλαίσιο που συμφωνήθηκε ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση την Κομισιόν, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ESM στην προχθεσινή τηλεδιάσκεψη του Euroworking Group» τονίζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα News247.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 19:24