search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 15:17
MENU CLOSE

Έμεινε «εγκλωβισμένος» στην Ταϊλανδή λόγω έλλειψης νοσοκομειακής κλίνης στη Βρετανία

11.04.2016 06:24
Έμεινε «εγκλωβισμένος» στην Ταϊλανδή λόγω έλλειψης νοσοκομειακής κλίνης στη Βρετανία - Media

Διαφορετική τροπή πήραν οι διακοπές για ένα Βρετανό τουρίστα στην Ταϊλανδή μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη.  

 

Διαφορετική τροπή πήραν οι διακοπές για ένα Βρετανό τουρίστα στην Ταϊλανδή μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη.  Ο Κρίς Μάστερς, υπέστη έμφραγμα τις πρώτες μέρες των διακοπών του στις 4 Μαρτίου. Ο Κρις μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής που έκανε διακοπές, ωστόσο, όταν η σύζυγός, Υβόννη, του θέλησε να τον μεταφέρει πίσω στην Μεγάλη Βρετανία η απάντηση που έλαβε από δύο νοσοκομεία στο Μπέρμιχαμ την άφησε άφωνη. Τα νοσοκομεία της είπε πως δεν είχαν ελεύθερες νοσοκομειακές κλίνες  για τη νοσηλεία του άντρα της και πως θα επικοινωνούσαν μαζί της όταν θα ελευθερωνόταν  κάποιο κρεβάτι.

Πέρασε ένας μήνας όταν η Υβόννη έλαβε σχετική ειδοποίηση από ένα νοσοκομείο του Μπέρμιχαμ κατόπιν μεγάλης κινητοποίησης για την η υπόθεσή τους.

«Η ασφαλιστική εταιρεία μας προγραμματίζει να στείλει ειδικό αεροπλάνο για την αερομεταφορά ώστε να μεταφερθεί ο Κρις σπίτι» έγγραψε στο λογαριασμό της στο Facebook, ευχαριστώντας τον κόσμο για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια που της παρείχαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 15:14