search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 02:01
MENU CLOSE

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Προθεσμία για την Πέμπτη πήρε η 24χρονη μητέρα

13.05.2024 14:54
vravrona moro nekro – new

Ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση του νεογέννητου που βρέθηκε σε σκουπίδια στη Βραυρώνα οδηγήθηκε η 24χρονη μητέρα του, που με τον σύζυγό της, κατηγορούνται ότι σκότωσαν και πέταξαν το μωρό μόλις γεννήθηκε.

Σε βάρος της 24χρονης μητέρας, η οποία νοσηλευόταν και σήμερα έλαβε εξιτήριο, η δικαστική αρχή εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για την κατηγορία της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού.

Η 24χρονη ζήτησε από την ανακρίτρια προθεσμία και θα απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης, ημέρα που πιθανότατα θα βρεθεί για την απολογία του και ο πατέρας, ο οποίος έχει κληθεί για αύριο, πλην όμως αναμένεται να ζητήσει νέα προθεσμία καθώς δεν έχει παραδοθεί ακόμη η ιατροδικαστική έκθεση για τις αιτίες θανάτου του νεογέννητου.

Η δικαστική λειτουργός αναμένει από ώρα σε ώρα το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης από την οποία θα διαφωτιστεί η υπόθεση των συνθηκών θανάτου του νεογνού. Οι δύο γονείς, με καταγωγή από το Νεπάλ, φαίνεται να ισχυρίζονται πως το μωρό γεννήθηκε νεκρό και ότι ο θάνατος του δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Αν αποδειχθεί αληθής ο ισχυρισμός τους θα έχουν διαφορετική ποινική αντιμετώπιση.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δικάζεται σήμερα ο παρουσιαστής για revenge porn (video)

Στέφανος Κασσελάκης: 13χρονος προσήχθη για την ομοφοβική επίθεση στο Βόλο

Αλλάζει το όριο ταχύτητας στην Αθήνα: Νέος ΚΟΚ για γειτονιές και σχολεία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 01:05