search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 13:38
MENU CLOSE

«Στα άστρα» η τιμή πώλησης του σακακιού του «Χαν Σόλο» – Τα έσοδα πήγαν για φιλανθρωπικό σκοπό

13.04.2016 06:37
«Βόμβα» για τον εκλεκτό του Τραμπ: «Σίγουρη» ότι αποπειράθηκε να την βιάσει ο Κάβανο δηλώνει η Φορντ (Video) - Media

Ο «Χαν Σόλο» είναι ο πασίγνωστος πρωταγωνιστής του Star Wars, ο λαθρέμπορος που γίνεται ήρωας και σώζει το γαλαξία. Το δερμάτινο σακάκι που φοράει στις ταινίες είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα στην ιστορία του σινεμά.

 

Ο «Χαν Σόλο» είναι ο πασίγνωστος πρωταγωνιστής του Star Wars, ο λαθρέμπορος που γίνεται ήρωας και σώζει το γαλαξία.Το δερμάτινο σακάκι που φοράει στις ταινίες είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα στην ιστορία του σινεμά.

Τον ρόλο ερμήνευσε για πρώτη φορά ο Χάρισον Φόρντ πριν από τρεις δεκαετίας ενώ πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε η καινούργια ταινία, η οποία έσπασε εκατοντάδες ρεκόρ εισπράξεων.

Ο Φορντ αποφάσισε να δημοπρατήσει το σακάκι που φόραγε στην τελευταία ταινία Star Wars, το οποίο τελικά πουλήθηκε για 191.000 δολάρια. Ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να δώσει τα έσοδα στο NYU Langone Medical Center και το FACES Foundation, τα οποία ασχολούνται με την θεραπεία και την αντιμετώπιση της επιληψίας. Η κόρη του Φορντ πάσχει από επιληψία και η κίνηση του αυτή έγινε προς τιμήν της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 13:36