search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 22:32
MENU CLOSE

Alpha: «Κλείδωσε» το «Deal» για τη νέα σεζόν – Ποιος θα είναι ο παρουσιαστής

22.05.2024 12:53
deal

Μέχρι και πέρσι στα προγράμματα με υψηλή τηλεθέαση συχνά-πυκνά εμφανιζόταν το «Deal» που παρουσίαζε για χρόνια στον Alpha o Χρήστος Φερεντίνος.

Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς με την επιλογή του να πορευθεί φέτος χωρις το δοκιμασμένο τηλεπαιχνίδι, απλώς παραχώρησε «έδαφος» στον ανταγωνισμό (κυρίως σε «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», «Ο τροχός της τύχης», «The chase», «5Χ5»).

Το κανάλι εδώ και περίπου δυόμιση μήνες, έχοντας αποφασίσει να εντάξει το «Deal» στο πρόγραμμα της νέας σεζόν. Έκανε διερευνητικές προτάσεις ενδιαφέροντος σε Βίκυ Σταυροπούλου και Νίκο Μουτσινά, όμως δεν έτυχαν της επιθυμητής ανταπόκρισης και  σε συνεννόηση με την εταιρείας παραγωγής άρχισαν τα δοκιμαστικά. Και ποιος δεν έλαβε θέση μπροστά από τις κάμερες.

Η διαδικασία φαίνεται ότι ολοκληρώθηκε. Κανάλι και εταιρεία παραγωγής κατέληξαν. Επικράτησε το φαβορί. Ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας.

Με έναν τρόπο ο δημοφιλής ηθοποιός και το κανάλι έχουν αναπτύξει μια μακροχρόνια σχέση η οποία άρχισε το 2014 με τη συμμετοχή του Ηλία στην κωμική σειρά καταστάσεων «Το Σόι σου», ως Σάββα Τριανταφύλλου (με τον οποίο καθιερώθηκε τηλεοπτικά και έγινε ευρύτερα γνωστός και δημοφιλής),  τη μαύρη κωμωδία «Κρατάς μυστικό» και ανανεώθηκε φέτος μέσα από τη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεόραση για τα μπουζούκια: Τσιμτσιλή και Λιάγκας «τσακώθηκαν» για τον… γάμο του Κασσελάκη και τον… Αργυρό 

Οι κυρίες της τηλεόρασης που βρίσκονται στο επίκεντρο των τηλεοπτικών μεταγραφών αυτή την περίοδο

Οι «Πρωταγωνιστές» και ο Σταύρος Θεοδωράκης στα γυρίσματα του «Σασμού»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 22:29