search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:36
MENU CLOSE

Alpha: Ξαναβγάζει από το συρτάρι το «Deal»- Βολιδοσκοπήσεις σε τρεις για παρουσίαση

29.03.2024 16:15
deal

Με τρέιλερ διάρκειας μόλις οκτώ δευτερολέπτων ο Alpha ενημερώνει ότι το επιστρέφει το «Παιχνίδι- θρύλος επιστρέφει». Και εννοεί το «Deal» το οποίο αποτελούσε πόλο έλξης τηλεθεατών σε τέτοιο βαθμό ώστε να φιγουράρει συχνά πυκνά στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης της Nielsen.

Το «Deal» προορίζεται για επαναλανσάρισμα από την επόμενη σεζόν και δεν έχει αποσαφηνιστεί προς το παρόν αν θα μεταδίδεται πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού ή στο πλαίσιο αναδιάταξης του σχεδιασμού για τις μεταδόσεις των σειρών ελληνικής μυθοπλασίας, τοποθετηθεί στις 20.00.

Ήδη είναι στον αέρα τρέιλερ του σταθμού με το οποίο καλεί να δηλώσουν συμμετοχή, όποιοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στο τηλεπαιχνίδι.

Στο μεταξύ στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς εξετάζουν τις επιλογές τους για τον ρόλο του παρουσιαστή του «Deal» στη μετά Φερεντίνο εποχή. Στον Alpha πολύ θα ήθελαν να εξασφαλίσουν το «ναι» από την Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία δεν είχε αποδεχθεί αντίστοιχη πρόταση στο παρελθόν. Θα δείξει. Μεταξύ των επικρατέστερων είναι και ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος έκανε και σχετικό δοκιμαστικό, ενημερώνουν πανόπτες του τηλεοπτικού χώρου, ενώ ανιχνευτικές ενέργειες έχουν γίνει και προς την πλευρά του Νίκου Μουτσινά.

Διαβάστε επίσης:

ΒΟΥΛΗTV: Τα στατικά κάδρα, σαν tableau vivant των συνεδριάσεων και η ανάγκη αλλαγής στη σκηνοθετική αντίληψη 

Πρόκριση στην τηλεθέαση από τον Alpha με οριακή διαφορά από τον ανταγωνισμό

Attica TV: Οι αρουραίοι «μιλούν» στο «Infowar» για τις ταξικές διαφορές στις μεγαλουπόλεις και την παγκοσμιοποίηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:31