search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:59
MENU CLOSE

Πρόκριση στην τηλεθέαση από τον Alpha με οριακή διαφορά από τον ανταγωνισμό

29.03.2024 15:07
tileorasi_28322_new

Η Πέμπτη φαίνεται να είναι μια από τις «δυνατές» ημέρες του Alpha. Χθες, όπως και πριν από οκτώ ημέρες κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες προτιμήσεις από κάθε άλλο κανάλι στη διάρκεια του 24ωρου, σύμφωνα με τις καταγραφές της Nielsen.

Στην κόντρα για τη μερίδα του λέοντος από την πίτα τηλεθέασης που αναπτύχθηκε μεταξύ Alpha και Σκάι κρίθηκαν όλα στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης των καναλιών. Η διαφορά 0,1% μεταξύ τους σημειώθηκε από την σταθερή συγκέντρωση τηλεθεατών στον Alpha λόγω των σειρών μυθοπλασίας και την αποχώρηση τους με την έναρξη της ενημερωτικής εκπομπής «Αυτοψία» που είχε θέμα την εκπαίδευση των μελών της Προεδρικής Φρουράς, των ευζώνων δηλαδή. Την ίδια ώρα ο δείκτης τηλεθέασης έπαιρνε την «ανηφόρα» στον Σκάι που μετάδιδε το «Survivor».

Η ελληνική ταινία στη βραδινή ζώνη του Mega μάλλον επέδρασε στη «φόρα» του σταθμού και βρέθηκε στην τρίτη θέση προτιμήσεων των τηλεθεατών.

Θεαματική υποχώρηση σημειώθηκε από τη μία μέρα στην άλλη στη δυναμική του ΑΝΤ1 και γίνεται αντιληπτό το «γκελ» που έχει η σειρά «Οι ψυχοκόρες» του καναλιού. Χθες είχε μικρή διαφορά η δυναμική του από εκείνη του Star, ωστόσο συναποτέλεσαν την πεντάδα των σταθμών με διψήφια μερίδια τηλεθεάσης.

Στο υπόλοιπο «τοπίο» η ΕΡΤ2 ξεχώρισε με το νέο χαμηλό (0,7%) που κατάφερε από την αρχή της σεζόν και την επιλογή της ΕΡΤικής διοίκησης να απονευρώσει το κανάλι με τις επιλογές της, οι οποίες δεν φαίνεται ακόμα και τώρα να δίνουν πόντους στα άλλα δύο, την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ3. Ίσως και το ERTFLIX να παίζει ένα ρόλο.

Διαβάστε επίσης:

Attica TV: Οι αρουραίοι «μιλούν» στο «Infowar» για τις ταξικές διαφορές στις μεγαλουπόλεις και την παγκοσμιοποίηση

Τηλεθέαση εκπομπών: Στην κορυφή ξανά η «Γη της ελιάς» – Δεύτεροι σε δημοφιλία οι «Boomers»

Kurt Cobain: Ντοκιμαντέρ του BBC για τα 30 χρόνια από τον θάνατο του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:57