search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:22
MENU CLOSE

Μελέτης Ηλίας για την απομάκρυνση Κατσαφάδου-Πολυδερόπουλου από τον θίασο: «Πρέπει να προστατευτούμε από κακοποιητικές συμπεριφορές» (Video)

13.04.2024 13:53
meletis ilias (1)

Ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας σε συνέντευξη του στο «I Love Σου Κου» μίλησε για το δοκιμαστικό του για το Deal όπως και για την γενική του στάση για τα τηλεπαιχνίδια, καθώς και για την απομάκρυνση των Κατσαφάδου-Πολυδερόπουλου από τον θίασο της παράστασης «Μάρτυρας κατηγορίας» αναφερόμενος σε κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Είναι καλό που ολοκληρώνεται φέτος το Προξενιό Της Ιουλίας. Θεωρώ ότι, αν πήγαινε για δεύτερη σεζόν, θα ξεχείλωνε. Το «Σόι» συζητιέται κάθε χρόνο να ξαναγίνει αλλά είναι δύσκολο να μαζευτεί όλο το καστ. Πρέπει να ενημερωθούμε πολύ νωρίτερα, για να ξέρουμε να μην κλείσουμε κάτι για την επόμενη χρονιά», ανέφερε ο Μελέτης Ηλίας.

«Μου πρότειναν να περάσω από δοκιμαστικό. Το έκανα και φήμες λένε ότι τα πήγα και καλά. Έχω ξανακάνει δοκιμαστικά για τηλεπαιχνίδια, για το Total BlackOut, το Cash or Trash. Όταν έρχεται όμως το δίλλημα «τηλεπαιχνίδι ή μυθοπλασία», επιλέγω πάντα τη δουλειά μου», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

«Δεν θα ήθελα να εκφέρω γνώμη, γιατί θα πρέπει να ξέρεις πώς ακριβώς έχει το πράγμα. Οι κακοποιητικές συμπεριφορές σαφώς και πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω. Πρέπει να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τον κλάδο μας. Προσωπικές διαφωνίες μπορούν να λυθούν και μέσα στον θίασο», τόνισε ο Μελέτης Ηλίας για την απομάκρυνση των Κατσαφάδου-Πολυδερόπουλου από τον θίασο της παράστασης «Μάρτυρας κατηγορίας».

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντάρας για Καινούργιου: Δεν ξέρω τι εμμονή έχει μαζί μου – «Ώχου και δε με νοιάζει»

«Scorpios είναι για σένα ΠΑΜ»: Επέστρεψε στο μαγαζί η απολυμένη εργαζόμενη από το TikTok (Video)

Πέτρος Κόκκαλης για Δήμητρα Ματσούκα: «Με στήριξε όσο κανείς στις αποφάσεις μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:21