search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:53
MENU CLOSE

Κωνσταντάρας για Καινούργιου: Δεν ξέρω τι εμμονή έχει μαζί μου – «Ώχου και δε με νοιάζει»

13.04.2024 13:11
kwnstantaras_kainourgiou

Για την κόντρα του με την Κατερίνα Καινούργιου αλλά για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Παπανώτα στις ευρωεκλογές μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Αν αυτό είναι που λείπει από το Ευρωκοινοβούλιο, ο Δημήτρης Παπανώτας, καλώς…Είχε σχολιάσει τη Νόνη Δούνια που είναι υποψήφια και τώρα πάει εκείνος. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, και μιλάει και πολύ. Αν πραγματικά έχει κάτι να προσφέρει, καλό είναι. Το Ευρωκοινοβούλιο είναι σοβαρό, είναι για τη χώρα μας. Τι να πω, αν πάει ο άνθρωπος και κάνει τη διαφορά… αμφιβάλλω, αλλά…» ανέφερε αρχικά.

«Δε μου έχει γίνει ποτέ πρόταση από την Κατερίνα Καινούργιου και δε νομίζω να μου γίνει και ποτέ. Η ερώτηση ήταν αν θα πήγαινα και είπα όχι. Δε θέλω να κάνω κωλοτούμπα, το έχω πει πολλά χρόνια. Υπάρχει η έκφραση, “ποτέ μη λες ποτέ”. Εδώ όμως το νιώθω το ποτέ και ήθελα να το τονίσω, και είπα ότι και να μην είχα άλλη δουλειά, που δόξα τω Θεώ έχω πολλές, θα έβρισκα να κάνω κάτι άλλο». 

»Και βέβαια με ενόχλησε που είπε ότι θέλει να δουλεύει μόνο με καλούς ανθρώπους. Δε νομίζω ότι έχει να πει κανείς για μένα ότι είμαι κακός άνθρωπος. Δε ξέρω αν κατάλαβε και η ίδια τι άστοχο ήταν αυτό που είπε και τι εμμονή υπάρχει, και δε με νοιάζει κιόλας. Είναι αυτό που λέμε, “ώχου και δε με νοιάζει”» σχολίασε στη συνέχεια ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για την Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης:

«Scorpios είναι για σένα ΠΑΜ»: Επέστρεψε στο μαγαζί η απολυμένη εργαζόμενη από το TikTok (Video)

Πέτρος Κόκκαλης για Δήμητρα Ματσούκα: «Με στήριξε όσο κανείς στις αποφάσεις μου»

Πένθος για τον Παύλο Σταματόπουλο: Πέθανε ο πατέρας του – Το μήνυμα της Σίσσυς Χρηστίδου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:52