search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:13
MENU CLOSE

Τραγουδιστής κλωτσά θαυμάστρια του, που ανέβηκε στη σκηνή για να βγάλει σέλφι (Video)

13.04.2016 12:58
Τραγουδιστής κλωτσά θαυμάστρια του, που ανέβηκε στη σκηνή για να βγάλει σέλφι (Video) - Media

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας και ενώ το πλήθος παραληρούσε από κάτω.

 

 

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας και ενώ το πλήθος παραληρούσε από κάτω.                    

Στο Τορόντο ένα συγκρότημα πανκ μόλις είχε ξεκινήσει τη συναυλία του. Το κοινό κάτω από τη σκηνή χόρευε στους ρυθμούς «σκα- πανκ» και όλοι έδειχναν νε απολαμβάνουν τη συναυλία.

Επάνω στη σκηνή ο ντράμερ χτυπούσε τα τύμπανα με μανία και έδινε το ρυθμό, ενώ οι κιθάρες έπαιζαν τα σόλα τους και ξεσήκωναν ακόμη περισσότερο το πλήθος από κάτω.

Μια νεαρή θαυμάστρια από τις πρώτες σειρές με κάποιο τρόπο κατάφερε να περάσει από τους σεκιούριτι, έφτασε μέχρι τη σκηνή, σκαρφάλωσε, έβγαλε το κινητό της και ήταν έτοιμη να τραβήξει τη σέλφι της ζωής της.

Θα φαινόταν σε πρώτο πλάνο εκείνη και από πίσω της το αγαπημένο της συγκρότημα να παίζει μουσική. Ο τραγουδιστής Πάρκερ Κάνον την είδε. Τραγουδούσε εκστασιασμένος και χοροπηδούσε στη σκηνή, αλλά την είδε. Πήρε φόρα, πήδησε και με το βάρος του κλώτσησε την άτυχη κοπέλα από πίσω, στη μέση.

Η νεαρή κυριολεκτικά δεν κατάλαβε τι την χτύπησε. Εκτινάχθηκε από τη σκηνή, βρέθηκε στον αέρα, πέρασε από τις 3 πρώτες σειρές του κοινού και προσγειώθηκε στα κεφάλια του κόσμου.

Το παράδοξο είναι πως η συναυλία δεν σταμάτησε και συνεχίστηκε κανονικά. Οι διοργανωτές όμως αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγνώμη για τη συμπεριφορά του τραγουδιστή. Μηνύσεις δεν έχουν υποβληθεί.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:09