search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 10:49
MENU CLOSE

Μεθυσμένος οδηγός παρασύρει άνδρα και καροτσάκι μωρού- Γλίτωσε τη φυλακή χάρη στις διασυνδέσεις του (;) (Video)

18.04.2016 14:02
Μεθυσμένος οδηγός παρασύρει άνδρα και καροτσάκι μωρού- Γλίτωσε τη φυλακή χάρη στις διασυνδέσεις του (;) (Video) - Media

 

Παραλίγο θανατηφόρο θα ήταν ατύχημα που προκάλεσε μεθυσμένος οδηγός στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Ο Κροάτης επιχειρηματίας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, παρασύροντας έναν άνδρα και ένα μωρό σε καροτσάκι.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το μαύρο Audi προσέκρουσε με ταχύτητα σε έναν τοίχο και έπειτα πλησίασε μισοδιαλυμένο πάνω τον πατέρα και το μωρό. Την τελευταία στιγμή, ο πατέρας κατάφερε να σπρώξει το καρότσι στην άκρη του πεζοδρομίου, το αυτοκίνητο όμως πρόλαβε να εκσφενδονίσει τον άνδρα και να πετάξει το μωρό από το καρότσι στο δρόμο.

Συγκλονισμένοι οι περαστικοί, έσπευσαν να βοηθήσουν τα θύματα του οδηγού, ενώ κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο που μετέφερε τον πατέρα και το παιδάκι στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκαν με ελαφρά τραύματα, γρατζουνιές και λίγες μελανιές.

Στο αίμα του 46χρονου οδηγού βρέθηκε τέσσερις φορές περισσότερο αλκοόλ από το επιτρεπόμενο, παραδόξως όμως ο ίδιος γλίτωσε τη φυλακή. Μετά από την απολογία του, το δικαστήριο αποφάσισε να του επιβάλλει πρόστιμο μόλις 932.5 Kuna Κροατίας (125 ευρώ) και να του αφαιρέσει την άδεια οδήγησης για δύο χρόνια.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο οδηγός είναι ευκατάστατος επιχειρηματίας με πολλές διασυνδέσεις.

Πηγή: Mirror

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 10:48