search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:19
MENU CLOSE

Αυλωνίτου: Η Ελλάδα έσωσε το ΔΝΤ – Γιατί η φετινή διαπραγμάτευση δεν έχει σχέση με του 2015

27.04.2016 14:39
Αυλωνίτου σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή: Ο Μητσοτάκης λέει παπαριές  - Media

Η Ελλάδα έσωσε το ΔΝΤ, το οποίο ήταν χρεοκοπημένο, αφού  μπήκε στο ελληνικό πρόγραμμα ενώ δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ από το 2013, υποστήριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου.

Μιλώντας στο MEGA η Ελ. Αυλωνίτου ανέφερε ότι «το ΔΝΤ μαζί με τον Σόιμπλε, ο οποίος μιλάει στο δικό του ακροατήριο, θέλουν να παρατείνουν το πρόγραμμα», υπενθυμίζοντας ότι  «υπήρχαν και οι διαρροές, που δείχνουν ότι παρατείνοντας την προθεσμία για να συμφωνήσουν, θα αναγκαστούμε να πάμε σε έξτρα μέτρα».

Όσον αφορά τις ομοιότητες της φετινής διαπραγμάτευσης με την αντίστοιχη περίοδο το 2015, που έληξε με την υπογραφή του τρίτου μνημονίου, η κα Αυλωνίτου υποστήριξε ότι «τότε, πραγματικά ήμασταν μόνοι μας, αυτή τη στιγμή όμως έχουμε συμμάχους».

«Και με τη Γαλλία, και με την Ιταλία, και με την Πορτογαλία και με τον Γιούνκερ, ο κ. Ντάισελμπλουμ βγήκε και είπε ότι προχωράμε, άρα λοιπόν δεν είμαστε μόνοι μας αυτή τη φορά. Ας τα βρουν το ΔΝΤ με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Το πρόγραμμα προχωράει», κατέληξε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:19