search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:51
MENU CLOSE

Πατέρας – κτήνος βίαζε τον ανάπηρο γιο του και διακινούσε το υλικό σε παιδόφιλους

10.05.2016 06:41
Κορωνοϊός: Τρίτο lockdown επιβάλλει η ιρλανδική κυβέρνηση - Media

Ένας Ιρλανδός άνδρας, πατέρας ενός αγοριού με νοητική υστέρηση, καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης για το βιασμό του γιου του και την δημιουργία και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

 

Ένας Ιρλανδός άνδρας, πατέρας ενός αγοριού με νοητική υστέρηση, καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης για το βιασμό του γιου του και την δημιουργία και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Το όνομα του άνδρα δε μπορεί να δοθεί στη δημοσιότητα για να προστατευτεί η ταυτότητα του γιου του. Στο σπίτι του βρέθηκαν συνολικά 12.500 φωτογραφίες με υλικό παιδικής πορνογραφίας, εκ των οποίων οι 5.500 χιλιάδες ήταν του γιου του.

Ο άνδρας δήλωσε ένοχος σε δυο κατηγορίες για βιασμό καθώς και σε κατηγορίες για δημιουργία και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Όταν ρωτήθηκε από το δικαστή γιατί έκανε αυτές τις πράξεις στο γιο του, ο «πατέρας» αποκρίθηκε απλά «γιατί ήταν εκεί».

Για την εύρεση του άνδρα συνεργάστηκαν αρχές από όλο τον κόσμο, αφού η ανακάλυψη του έγινε από τις αρχές της Αυστραλίας, οι οποίες στη συνέχεια ενημέρωσαν τη Europol και αυτή με τη σειρά της τις αρμόδιες αρχές της Ιρλανδίας.

Ο δικαστής τόνισε ότι, εξαιτίας της γρήγορης ομολογίας του δράστη, δε μπορούσε νομικά να τον καταδικάσει σε ισόβια και ήταν εξοργισμένος με αυτό το γεγονός. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42