search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 04:18
MENU CLOSE

Έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου και… έσωσε το γάμο του

11.05.2016 07:45
Η απίστευτη ιστορία της Σοφίας Νικολί - Παντρεύτηκε τον ίδιο άντρα 3 φορές & ζούνε στην Κρήτη (Video) - Media

Φαίνεται τελικά πως η πραγματική αγάπη υπάρχει και δεν γνωρίζει φύλο.

 

Φαίνεται τελικά πως η πραγματική αγάπη υπάρχει και δεν γνωρίζει φύλο. Ο λόγος για την Τζάστιν Σμίθις, η οποία αν και γεννήθηκε άντρας έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου για να σώσει το γάμο της. Η δήλωση αυτή έκανε η γυναίκα της. Η Τζούλι  σύμφωνα με την οποία η εγχείρηση αλλαγής φύλου  έδωσε νέα ώθηση στην οικογένειά τους.  

Όπως δήλωσε η Τζούλι τα τελευταία χρόνια ο γάμος της βρισκόταν στη κόψη του ξυραφιού και είχε πολλά προβλήματα, μέχρι που αποφάσισε να μιλήσει ανοικτά γύρω από το θέμα με τον άντρα της Τζάστιν.  Τότε ο ίδιος της εξήγησε πως το πρόβλημα το έχει εκείνος καθότι αισθανόταν εγκλωβισμένος σε ένα σώμα που δεν ήταν δικό του, καθότι αυτός πάντα ένοιωθε γυναίκα. Όταν η Τζούλι συνειδητοποίησε τι της είχε πει ο άντρας της, αποδέχτηκε την επιθυμία του και τον ενθάρρυνε να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου.

 Μετά την εγχείρηση η Τζαστίν ήταν πιο σίγουρη για τον εαυτό της με αποτέλεσμα να καταφέρουν να περάσουν κάθε δυσκολία και έτσι ο γάμος τους να δυναμώσει.

«Αγαπάω έναν άνθρωπο, όχι το φύλο του. Όταν ξεπέρασα το αρχικό σοκ κατάλαβα ότι δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι μεταξύ μας» δήλωσε η Τζούλι.  «Είμαστε ευτυχισμένοι. Μάλιστα, σκοπεύουμε να ανανεώσουμε τους όρκους μας, φορώντας και οι δύο νυφικό» αναφέρει χαρακτηριστικά η Τζούλι. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 01:43