search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:34
MENU CLOSE

Παραιτήθηκε από το ΔΝΤ ο Στρος Καν

19.05.2011 06:16
Παραιτήθηκε από το ΔΝΤ ο Στρος Καν  - Media

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΝΤ, ο Ντομινίκ Στρος Καν παραιτήθηκε από επικεφαλής του Ταμείου, θέλοντας να προστατέψει τον Οργανισμό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΝΤ, ο Ντομινίκ Στρος Καν παραιτήθηκε από επικεφαλής του Ταμείου, θέλοντας να προστατέψει τον οργανισμό.

«Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες εναντίον μου, αλλά με μεγάλη απογοήτευση αισθάνομαι ότι πρέπει να παραιτηθώ» ανέφερε χαρακτηριστικά στην επιστολή που απέστειλε ο Ντ. Στρος-Καν.

Τα καθήκοντα του Ντ. Στρος Καν αναλαμβάνει προς το παρόν ο Τζον Λίπσκι.

Αναλυτικά η επιστολή του:

«Με απέραντη θλίψη αναγκάζομαι να υποβάλλω στο Διοικητικό Συμβούλιο την παραίτησή μου από την θέση του γενικού διευθυντή του ΔΝΤ.
Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι πρώτα την σύζυγό μου-την οποία αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε-τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου.
Σκέφτομαι, επίσης τους συναδέλφους μου στο Ταμείο, που μαζί έχουμε κάνει σπουδαία πράγματα τα τελευταία τρία και πλέον χρόνια.
Σε όλους θέλω να πω ότι αρνούμαι κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς που έχουν γίνει εναντίον μου.
Θέλω να προστατέψω το Ταμείο που έχω υπηρετήσει με τιμή και αφοσίωση και κυρίως θέλω να αφιερώσω όλη μου τη δύναμη, όλο μου το χρόνο και την ενέργειά μου στην παρουσίαση αποδείξεων για την αθωότητά μου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42