search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:19
MENU CLOSE

Ήρωας-πατέρας, έσωσε από φλεγόμενο κτίριο 10 ανθρώπους και τώρα χαροπαλεύει με το 95% του κορμιού του, καμένο (ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ)

24.05.2016 17:50
Ταξιτζής είχε φυλακίσει 16χρονη σε μπουντρούμι και την είχε κάνει σκλάβα του σεξ (Photos) - Media

Ο άνδρας μπήκε στο φλεγόμενο κτίριο για να σώσει τον κόσμο, όχι μια φορά αλλά δύο μέχρι που σωριάστηκε καμένος μπροστά στους πυροσβέστες. 

 

Ο άνδρας μπήκε στο φλεγόμενο κτίριο για να σώσει τον κόσμο, όχι μια φορά αλλά δύο μέχρι που σωριάστηκε καμένος μπροστά στους πυροσβέστες.

Ο Ουάνκ Φενγκ ζει με την οικογένεια του σε ένα τριώροφο κτίριο στην πόλη Νανγιανκ στην Κίνα. Μέσα στο κτίριο ο Ουάνκ διατηρεί και ένα φροντιστήριο, αφιλοκερδώς, ενισχυτικής διδασκαλίας για παιδιά αλλά και για μεγαλύτερους.

Το βράδυ που ξέσπασε η φωτιά στο κτίριο ο Ουάνκ δεν κοιμόταν. Του μύρισε καπνός και όταν άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος του είδε τις φλόγες να έχουν ζώσει τα πάντα. Ξύπνησε την οικογένεια του και κουβάλησε τα παιδιά του στις πλάτες του μέσα στις φλόγες και τους καπνούς.

Τους έβγαλε έξω αλλά η συνείδηση του, του έλεγε να μη σταματήσει. Κάλυψε το πρόσωπο του πρόχειρα με μια μπλούζα και όρμησε πάλι μέσα. Χτυπούσε όλες τις πόρτες σε όλους τους ορόφους σαν τρελός και φώναζε στον κόσμο να βγει έξω.

Σε έναν όροφο αναγκάστηκε να καθυστερήσει για να βοηθήσει κάποιους ηλικιωμένους και κάποια παιδάκια. Ήξερε το κτίριο και μέσα στον καπνό καθοδηγούσε τους πάντες. Όμως ο Ουάνκ καιγόταν. Τα μαλλιά του είχαν πάρει φωτιά και είχε μείνει μόνο το κρανίο.

Όταν βεβαιώθηκε ότι όλοι είχαν βγει έξω, επιχείρησε να σωθεί και εκείνος. Τα πνευμόνια του είχαν γεμίσει στάχτες και καπνούς και η αναπνοή ήταν δύσκολη. Τα ρούχα του είχαν πάρει φωτιά. Καιγόταν ζωντανός. Είχε γίνει ένας ανθρώπινος πυρσός.

Έπεσε φλεγόμενος στα γόνατα όταν έφτασε στην είσοδο και οι πυροσβέστες που μόλις είχαν φτάσει τον τύλιξαν με κουβέρτες για να σβήσουν τις φλόγες. Ήταν όμως αργά. Το 95% του δέρματος του είχε υποστεί βαρύτατα εγκαύματα.

Μεταφέρθηκε σχεδόν νεκρός στη μονάδα εγκαυμάτων στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Οι γιατροί λένε ότι η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Εάν διαφύγει τον κίνδυνο θα χρειαστεί πολλές μεταμοσχεύσεις. Επεμβάσεις που κοστίζουν ακριβά.

Όμως όλοι μιλούν για τον «πατέρα – ήρωα» τον Ουάνκ της διπλανής πόρτας και ξεκίνησε μια εκστρατεία από το ίντερνετ για να βρεθούν και να καλυφθούν τα έξοδα των χειρουργείων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:15