search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 15:56
MENU CLOSE

Ταλιμπάν έγδαραν ζωντανό άντρα για να τον τιμωρήσουν

13.06.2016 06:11
Στήριξη στον Τραμπ από τους… Ταλιμπάν! - Media

Σε αρκετές περιοχές του Αφγανιστάν ο νόμος των Ταλιμπάν σε συνδυασμό με τις παραδόσεις των φυλών αποτελούν την πηγή δικαίου για τη χώρα.

Σε αρκετές περιοχές του Αφγανιστάν ο νόμος των Ταλιμπάν σε συνδυασμό με τις παραδόσεις των φυλών αποτελούν την πηγή δικαίου για τη χώρα. Ωστόσο, η θανάτωση ενός άντρα σε απομακρυσμένη περιοχή του Αφγανιστάν από τους Ταλιμπάν προκαλεί αντιδράσεις σε όλη τη χώρα. Ο Φαζλ Αχμάντ  φέρεται να θανατώθηκε από τους μουσουλμάνους εξτρεμιστές των Ταλιμπάν, καθότι όπως αναφέρουν συγγενείς του, οι Ταλιμπάν πίστευαν πως είχε σκοτώσει πρωην διοικητή τους .

Έτσι, οι Ταλιμπάν εισέβαλλαν στο σπίτι του Φαζλ, τον έσειραν από τα μαλλιά στο δρόμο και του αφαίρεσαν τα μάτια για παραδειγματισμό. Στη συνέχεια και ενώ ο άντρας σφάδαζε από τον πόνο, οι Ταλιμπάν, όπως αναφέρει η οικογένειά του, τον έγδαραν ζωντανό αφού πρώτα είχαν κάνει βαθιές χαρακές σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Ο Αχμάντ ήταν ακόμα ζωντανός και ούρλιαζε από τον πόνο όταν οι Ταλιμπάν αφαίρεσαν μεγάλο μέρος από το δέρμα του, αφήνοντας τον θώρακα και την καρδιά του εκτεθειμένα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 15:56