search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:49
MENU CLOSE

Αταλάντα-Λεβερκούζεν: Ο τελικός του UEFA Europa League αποκλειστικά στην COSMOTE TV

21.05.2024 15:31
adv

Το UEFA Europa League της σεζόν 2023-2024 ολοκληρώνεται με τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Αταλάντα και Λεβερκούζεν, ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά απότην COSMOTE TV. Η σέντρα του αγώνα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22/5 στις 22.00 (COSMOTE SPORT 1HD & COSMOTE SPORT 4K), ενώ ο απεσταλμένος της COSMOTE TV στο Δουβλίνο, Άλκης Τσαβδαράς θα μεταφέρει ζωντανά όλα όσα θα συμβούν στην «Dublin Arena». Παράλληλα, η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα βρίσκεται στις επάλξεις με πλούσιο ρεπορτάζ και ειδική εκπομπή αφιερωμένη στον μεγάλο τελικό.  

Η Αταλάντα, η οποία θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κατάφερε να αφήσει εκτός τις Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Λίβερπουλ και Μαρσέιγ. Στην αντίπερα όχθη, η Λεβερκούζεν, η οποία παραμένει για 51 παιχνίδια αήττητη καταρρίπτοντας το σχετικό ρεκόρ της UEFA, ξεπέρασε τα εμπόδια των Καραμπάγκ, Γουέστ Χαμ και Ρόμα. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο κατέκτησε τη φετινή σεζόν το πρωτάθλημα Γερμανίας για πρώτη φορά στη ιστορία της, ενώ διεκδικεί και το κύπελλο κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν, με τον τελικό να μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV (Σάββατο 25/5, 21.00, COSMOTE SPORT 2HD).  

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

Την ημέρα του μεγάλου τελικού του UEFA Europa League, η εκπομπή «UEFA Europa League Final» (20.00, COSMOTE SPORT 1HD) με καλεσμένο-έκπληξη και τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, θα παρουσιάσει όλο το ρεπορτάζ από τα «στρατόπεδα» των δύο ομάδων. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης και την τελετή απονομής, η εκπομπή θα επιστρέψει (00.30) με τα καλύτερα στιγμιότυπα, εκτενές ρεπορτάζ και δηλώσεις των μεγάλων πρωταγωνιστών της βραδιάς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:48