search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:09
MENU CLOSE

Τι είπε η Μισέλ όταν ο Μπαράκ της ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την Προεδρία των ΗΠΑ

16.06.2016 05:17
Σύνοδος Κορυφής: Επιστολή Μισέλ στους ηγέτες της Ε.Ε. - Δείπνο με... μενού την Τουρκία - Media

Τις πιο αξέχαστες και περήφανες  στιγμές της παραμονής της στον Λευκό Οίκο περιέγραψε η Μισέλ Ομπάμα κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην Όπρα Γούνφρει.

Τις πιο αξέχαστες και περήφανες  στιγμές της παραμονής της στον Λευκό Οίκο περιέγραψε η Μισέλ Ομπάμα κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην Όπρα Γούνφρει.

Όπως ανέφερε η Μισέλ μια από τις «πιο περήφανες» στιγμές ήταν όταν αντίκρισε τον σύζυγό της να περπατά στον κήπο του Λευκού Οίκου, έχοντας μόλις προσγειωθεί με το Προεδρικό ελικόπτερο.

«Βλέποντας τον σύζυγό μου να απομακρύνεται με τα πόδια από το «Marine One» προς το Οβάλ Γραφείο, είπα μέσα μου, Είναι μμμμμμ! Ξέρετε, έχει και αυτό το βάδισμα, έτσι δεν είναι;» είπε γελώντας υπό της επευφημίες του κοινού της εκπομπής.

Σε μια ειλικρινή και χιουμοριστική συζήτηση η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, μίλησε επίσης για τον χαρακτήρα του συζύγου της.

«Έχω πει από την πρώτη στιγμή σε όλους τους ανθρώπους ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ακριβώς αυτός που λέει ότι είναι», τόνισε και πρόσθεσε: «Είναι ένας αληθινός  άνθρωπος, όπως ήρθε έτσι ίδιος πρόκειται και να φύγει -το ίδιο πρόσωπο».

Η Μισέλ αναφέρθηκε ακόμα και στην πρώτη αντίδραση που είχε όταν ο σύζηγός της της ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για θέση του Προέδρου των ΗΠΑ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, όταν ο Μπαράκ της είπε ότι ήθελε να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος, η πρώτη αντίδραση της ήταν: «Είσαι τρελός; Χαλάρωσε!»

Μετά από οκτώ χρόνια ζωής στον Λευκό Οίκο η κ. Ομπάμα δεν έκρυψε ότι ανυπομονεί να «επιστρέψει σιγά-σιγά πίσω στην κανονική ζωή». 

«Θέλω να περπατήσω στον δρόμο, θέλω να καθίσω σε μια αυλή που δεν αποτελεί εθνικό πάρκο. Θέλω να πάω σε ένα target (κατάστημα), και να ψωνίσω. Έχω ακούσει ότι τόσα πολλά πράγματα έχουν αλλάξει από τότε», αστειεύτηκε. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42