search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:49
MENU CLOSE

Επίδοξος ληστής έφαγε της χρονιάς του: Ο καταστηματάρχης τον χτύπησε με σκάλα (Video)

27.06.2016 17:57
Επίδοξος ληστής έφαγε της χρονιάς του: Ο καταστηματάρχης τον χτύπησε με σκάλα (Video)  - Media

Της χρονιάς του έφαγε ένας επίδοξος ληστής στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν ο ιδιοκτήτης του παντοπωλείου τον κυνήγησε με μια φορητή σκάλα.

Της χρονιάς του έφαγε ένας επίδοξος ληστής στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν ο ιδιοκτήτης του παντοπωλείου τον κυνήγησε με μια φορητή σκάλα.

Ο ληστής μπήκε στο κατάστημα, πήρε κάτι από τα ράφια και κατευθύνθηκε προς το ταμείο. Εκεί ο ληστής απείλησε με μαχαίρι την σύζυγο του ιδιοκτήτη η οποία κατάφερε να ενημερώσει τον σύζυγός της, ο οποίος βρισκόταν στο πίσω μέρος του καταστήματος, πως γίνεται ληστεία.  

Ο ιδιοκτήτης εμφανίστηκε στο μπροστά μέρος του μαγαζιού κρατώντας μια φορητή σκάλα. Ο ιδιοκτήτης χτύπησε τον ληστή με τη σκάλα για να τον αναγκάσει να φύγει από το κατάστημα, με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή. Η αστυνομία τον συνέλλαβε λίγες ώρες αργότερα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:47