search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 03:12
MENU CLOSE

Αυτοί είναι οι αστυνομικοί θύματα στο Ντάλας (Photos)

08.07.2016 09:01
Αυτοί είναι οι αστυνομικοί θύματα στο Ντάλας (Photos) - Media

Η ταυτότητα των πρώτων θύματων από την επίθεση που δέχθηκαν αστυνομικοί κατά την ώρα διαδήλωσης στο Ντάλας έγινε γνωστή πριν από λίγη ώρα.

Η ταυτότητα των πρώτων θύματων από την επίθεση που δέχθηκαν αστυνομικοί κατά την ώρα διαδήλωσης στο Ντάλας έγινε γνωστή πριν από λίγη ώρα.

Την ταυτότητα του ενός θύματος έδωσαν στη δημοσιότητα οι αστυνομικές αρχές. Πρόκειται για τον αξιωματικό Μπρέντ Τόμσον, 43 ετών ο οποίος μπήκε στην άμεσο δράση του Ντάλας του 2009.

Ο Τόμσον είναι ο πρώτος αστυνομικός, από την στιγμή της ίδρυσης της υπηρεσίας το 1989, ο οποίος πεθαίνει εν ώρα καθήκοντος. «Όπως μπορείτε να φανταστείτε είμαστε συντετριμμένοι» ανέφερε ο διοικητής του Τόμσον δηλώνοντας πως ευχαριστούν τον κόσμο για όλα τα μηνύματα συμπαράσταση που έχουν λάβει ως τώρα. 

 

Η ταυτότητα του δεύτερου αστυνομικού, του Πάτρικ Ζαμάριπα, έγινε γνωστό στα social media από τις αναρτήσεις των δικών του ανθρώπων.  «Κανένας πατέρας δεν θα έπρεπε να θάβει τον γιο του. Είσαι ήρωας Πάτρικ. Σε αγαπώ. #PrayForDallas», ήταν το μήνυμα – φόρος τιμής που απέτισε ο ετεροθαλής αδερφός του, Ντίλαν Μαρτίνες, στο Twitter, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του με έναν άντρα που πιστεύεται πως είναι ο πατέρας τους.

Συγκινητικό ήταν και το μήνυμα του πατέρα του Ρικ, Facebook. «Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε πως ο γιος μου, αστυνομικός στο Ντάλας, εργαζόταν στη διαδήλωση και σκοτώθηκε από ελεύθερο σκοπευτή μαζί με άλλους 4 αστυνομικούς και ίσως περισσότερους. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο Πάρκλανδ για να δω να μεταφέρεται η σορός του στο γραφείο του ιατροδικαστή…χρειάζονται προσευχές για να ξεπεραστεί αυτό» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 01:43