search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:47
MENU CLOSE

Κρήτη: Αγωνία για την τύχη της γυναίκας που κάλεσε το “112”

10.07.2016 08:08
Η ένωση (που δεν έγινε) της Κρήτης με την Ελλάδα - Media

 

Κορυφώνεται η αγωνία για την γυναίκα που επικοινώνησε, χθες το απόγευμα, με τον Ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης “112” και χωρίς να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία για το που βρισκόταν, καλούσε σε βοήθεια, κλαίγοντας…

Από την πρώτη στιγμή, στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, για τη γυναίκα χωρίς ωστόσο να βρεθεί το παραμικρό στοιχείο.

Η γυναίκα δεν κατάφερε να προσδιορίσει ούτε και την περιοχή όπου βρισκόταν, με το μόνο στίγμα που έδωσε το κινητό της να δίνει κάποιο στοιχείο για μία μεγάλη περιοχή, κάπου μεταξύ Σταλίδας και Μοχού, με απόκλιση όμως αρκετών χιλιομέτρων και παρά τις προσπάθειες των αρχών δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα.

Αυτό που εξετάζεται τώρα είναι μήπως υπήρξε κάποιο στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει από το ξενοδοχείο όπου διέμενε ή από το group με το οποίο βρισκόταν στην Κρήτη.

Πηγή: cretalive.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:45