search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:34
MENU CLOSE

Βασίλης Λεβέντης: Ο Τσίπρας με θαυμάζει – Σημειώνει σε βιβλιαράκι τα ρητά μου

10.07.2016 10:37
Λεβέντης για Τσίπρα: Ακόμα και σπίτι μου να κοιμηθεί δεν συνεργάζομαι μαζί του - Media

 

Για το θαυμασμό του Αλέξη Τσίπρα προς το πρόσωπό του μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, αποκαλύπτοντας όσα φέρεται να του είπε ο πρωθυπουργός στην τελευταία τους συνάντηση με αφορμή τον εκλογικό νόμο.

«Ο κ. Τσίπρας έχει για μένα προσωπικό θαυμασμό», υποστήριξε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ο Τσίπρας μου είπε πως η δημοφηλία μου δεν είναι τυχαία»

Αναφερόμενος στην τελευταία τους συνάντηση με τον πρωθυπουργό, υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας του είπε πως δεν είναι τυχαία η δημοφιλία του και πως δεν έχει ξαναδεί να παρακολουθούν στη Βουλή αρχηγό με τόση προσοχή, όπως όταν ο Βασίλης Λεβέντης ανεβαίνει στο βήμα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε πως ο πρωθυπουργός τον σαγήνευσε. «Με σαγήνευσε το γεγονός ότι έγραψε όλα τα ρητά που κατά καιρούς έχω πει», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και συμπλήρωσε ότι ο πρωθυπουργός ανοίγει ένα βιβλιαράκι με τα ρητά και τις ιστορίες που κατά καιρούς έχει πει ο κ. Λεβέντης και διαλέγει το καλύτερο!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:34