search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:04
MENU CLOSE

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Προσοχή στις απάτες με τα πλαστά εισιτήρια για τον τελικό του Conference και το Final Four

21.05.2024 19:19
opap_arena
Eurokinissi

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εφιστά την προσοχή στους πολίτες που αναζητούν εισιτήρια για τον τελικό του Conference League και το Final Four της Euroleague να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς παρατηρούνται προσπάθειες εξαπάτησης.

Η ζήτηση παραμένει αυξημένη και για τα δύο αθλητικά γεγονότα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι πολίτες κατά την αναζήτηση εισιτηρίων εν όψει αθλητικών εκδηλώσεων υψηλής ζήτησης όπως είναι ο τελικός του UEFA Europa Conference League 2024 και Final Four Euroleague 2024, καθώς έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις απάτης, τετελεσμένες ή σε απόπειρα.

Οι προσπάθειες εξαπάτησης εκδηλώνονται κυρίως, είτε μέσω απατηλών ιστοσελίδων που εμφανίζονται ψευδώς να διαθέτουν προς πώληση εισιτήρια που αφορούν τις εν λόγω αθλητικές εκδηλώσεις, είτε μέσω απατηλών αγγελιών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοτόπους αγοραπωλησιών.

Στις περιπτώσεις αυτές, οι ενδιαφερόμενοι αν και πληρώνουν το συμφωνηθέν κατά περίπτωση χρηματικό ποσό, λαμβάνουν πλαστά εισιτήρια ή δεν τα λαμβάνουν ποτέ, και οι δράστες διακόπτουν κάθε περαιτέρω επικοινωνία.

Ως εκ τούτου, συστήνεται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφεύγουν τέτοιου είδους αμφίβολες συναλλαγές και να απευθύνονται μόνο στους επίσημους φορείς έκδοσης και διάθεσης των εισιτηρίων (UEFA κ.λ.π.)».

Διαβάστε επίσης:

Διαφήμιση στο διαδίκτυο προκαλεί την οργή του Παναθηναϊκού ΑΟ – Αυστηρή ανακοίνωση και εξώδικο – Τι απαντά η εταιρεία

Η Κομισιόν απαντά στην επιστολή Μητσοτάκη: Πρέπει να καταργηθούν οι αδικαιολόγητες πρακτικές των πολυεθνικών

Στεφανί Φραπάρ: Η Γαλλίδα που θα σφυρίξει στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:04