search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 04:25
MENU CLOSE

Οι έξαλλες και… μεθυσμένες διακοπές των Άγγλων σοκάρουν (ακόμα) τη Βρετανία (Photos – Video)

11.07.2016 08:25
Οι έξαλλες και... μεθυσμένες διακοπές των Άγγλων σοκάρουν (ακόμα) τη Βρετανία (Photos - Video) - Media Gallery 9

Για εικόνες που σοκάρουν, κάνει λόγο η βρετανική εφημερίδα Daily Mail που παρουσιάζει μία νύχτα των Βρετανών νεαρών τουριστών στη Μαγιόρκα.

 

Για εικόνες που σοκάρουν, κάνει λόγο η βρετανική εφημερίδα Daily Mail που παρουσιάζει μία νύχτα των Βρετανών νεαρών τουριστών στη Μαγιόρκα.

Η εφημερίδα καταγράφει το χάος στους δρόμους του διάσημου τουριστικού θέρετρου Magaluf στη Μαγιόρκα με χιλιάδες τουρίστες από τη Βρετανία να καταλήγουν «λιώμα» στους δρόμους και να κυκλοφορούν με εξόχως προσβλητικές, όπως τις χαρακτηρίζει, αμφιέσεις ή και σχεδόν γυμνοί.

 

Πολλές φορές η κατανάλωση αλκοόλ και οι τραυματισμοί οδηγούν στο νοσοκομείο συμπληρώνει η εφημερίδα.

Αυτές οι τρομακτικές φωτογραφίες είναι μόνο από ένα βράδυ, οι έξαλλες διακοπές των Βρετανών στην Μαγιόρκα συνεχίζουν να προκαλούν κατακραυγή αναφέρει η εφημερίδα, παρά το γεγονός ότι έχουν ψηφιστεί νέοι νόμοι που επιβάλλουν πρόστιμο από 100 έως 600 ευρώ για την κατανάλωση αλκοόλ στους δρόμους ή τον γυμνισμό όταν δεν είναι κάποιος σε παραλία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46