search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 09:26
MENU CLOSE

Περού: Τουλάχιστον 19 νεκροί σε δύο δυστυχήματα με επιβατικά βαν που σημειώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών

20.05.2024 23:54
peru-new

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Περού σε δύο δυστυχήματα με επιβατικά βαν, τα οποία σημειώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Δέκα άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο και άλλοι 16 τραυματίστηκαν νωρίτερα σήμερα όταν επιβατικό βαν συγκρούστηκε με νταλίκα στην περιοχή Πάσκο, στο κεντρικό τμήμα της χώρας.

Την προηγούμενη νύχτα, επιβατικό βαν εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή Άνκας (δυτικότερα), παρασύροντας στον θάνατο εννέα επιβαίνοντες. Έξι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής.

Τα θανατηφόρα τροχαία είναι συχνά στο Περού και αποδίδονται συνήθως σε υπερβολική ταχύτητα, στην κακή κατάσταση του οδικού δικτύου, σε απουσία σηματοδότησης σε ορισμένες περιοχές, καθώς και σε πλημμελείς ελέγχους από την αστυνομία. Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Μεταφορών, 3.138 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το 2023 σε τροχαία δυστυχήματα στο Περού.

Την προηγούμενη εβδομάδα, 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν λεωφορείο με περίπου 40 επιβαίνοντες έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή Αγιακούτσο, στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Διαβάστε επίσης:

Παραλήρημα Νετανιάχου μετά τα εντάλματα σύλληψης: Κατηγορεί το ΔΠΔ για αντισημιτισμό – Η «δίκαιη» σφαγή στη Γάζα και ο «συνήγορος» Μπάιντεν

Ιράν: Βίντεο-σοκ από τη στιγμή που οι διασώστες βρίσκουν το ελικόπτερο του Ραϊσί – Στις 28 Ιουνίου οι προεδρικές εκλογές

Ερντογάν για ελληνοτουρκικά: Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορεί να λυθεί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 09:25