search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:48
MENU CLOSE

Ζωηρός ουρακοτάγκος χουφτώνει τουρίστρια και ποζάρει για φωτογραφία (Video)

13.07.2016 14:01
Ζωηρός ουρακοτάγκος χουφτώνει τουρίστρια και ποζάρει για φωτογραφία (Video) - Media

 

Οι ουρακοτάγκοι είναι σίγουρα από τα πιο συναρπαστικά πλάσματα της φύσης. Δεν είναι παράξενο που, καθημερινά, χιλιάδες τουρίστες συρρέουν στον ζωολογικό κήπο Safari World στην Μπανγκόκ για να τους δουν από κοντά.

Ωστόσο, για μία νεαρή τουρίστρια, η επίσκεψη στο δημοφιλές πάρκο τής επιφύλασσε κάτι…περισσότερο από μία αγκαλιά και μία αναμνηστική φωτογραφία, αφού ο συμπαθής ουρακοτάγκος με τον οποίο επιχείρησε να ποζάρει αποδείχτηκε υπερβολικά διαχυτικός και ερωτιάρης.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, η νεαρή γυναίκα προσπάθησε να φωτογραφηθεί με δύο από τους ουρακοτάγκους του πάρκου. Ωστόσο, ενώ όλα πήγαιναν πολύ καλά και η χαμογελαστή κοπέλα πόζαρε περιχαρής με τα δύο ζώα, η τρυφερή αγκαλιά του ενός άρχισε σιγά-σιγά να εξελίσσεται σε… χούφτωμα, με την τουρίστρια να τα χάνει προς στιγμήν και έπειτα να ξεκαρδίζεται από την ανάρμοστη συμπεριφορά του ζωηρού ουρακοτάγκου.

Αυτό που κάνει το βίντεο πραγματικά απολαυστικό είναι η έκφραση του ζώου την ώρα που πιάνει και τα δύο στήθη της κοπέλας και τα ζουλάει, η οποία δείχνει ξεκάθαρα ότι… απολαμβάνει την εμπειρία στο έπακρο!

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42