search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:45
MENU CLOSE

«Νέο τζάκι ο ΣΥΡΙΖΑ» – Σκληρή κριτική από Παπαρήγα

20.07.2016 20:06
Αλέκα Παπαρήγα προς κυβέρνηση: «Χτίζετε ιδεολογικό πολτό που διαφθείρει τις ριζοσπαστικές συνειδήσεις» - Media

 

Σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε από το βήμα της Βουλής η πρώην γραμματέας του Κ.Κ.Ε. Αλέκα Παπαρήγα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ «έχει εξελιχθεί σε ένα νέο πολιτικό τζάκι και τσακώνεται με τη ΝΔ για το νέο εκλογικό νόμο, ενώ και οι δύο συμφωνούν στις στρατηγικές επιλογές του κεφαλαίου».

Και συνέχισε: «Ψήφισαν όλοι μαζί το τρίτο μνημόνιο, ενώ συμφωνούν απόλυτα και στηρίζουν την επιθετική πολιτική του ΝΑΤΟ, όπως επιβεβαιώθηκε και στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής».

Για να υπογραμμίσει στην συνέχεια: «Ανεξάρτητα αν συμφωνούν ή διαφωνούν με τον εκλογικό νόμο, συναντιούνται σε ένα πράγμα: Την κυβερνητική σταθερότητα, η οποία πρακτικά σημαίνει ότι θα υπάρχει κυβέρνηση μονοκομματική ή συνεργασίας, που θα διασφαλίζει τη διατήρηση ή και ανάπτυξη της καπιταλιστικής κερδοφορίας, θα καθιστά πιο βαθιά την ενσωμάτωση της Ελλάδας σε ΕΕ και ΝΑΤΟ, στις ανάγκες του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:45