search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:20
MENU CLOSE

Που βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί που ζήτησαν πολιτικό στην Ελλάδα;

22.07.2016 13:32
Που βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί που ζήτησαν πολιτικό στην Ελλάδα;  - Media

Οι αρχές κινούνται κάτω από άκρα μυστικότητα. Και συχνά εν αγνοία και των δικηγόρων τους. Το σίγουρο είναι πως οι 8 στρατιωτικοί δεν βρίσκονται πλέον στη Θράκη.

 

Οι αρχές κινούνται κάτω από άκρα μυστικότητα. Και συχνά εν αγνοία και των δικηγόρων τους. Το σίγουρο είναι πως οι 8 στρατιωτικοί δεν βρίσκονται πλέον στη Θράκη.               

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες διαρρέουν με το σταγονόμετρο, οι 8 Τούρκοι μεταφέρθηκαν στην Αθήνα, σε μια επιχείρηση της αστυνομίας που θύμιζε ταινία. Ο στόχος ήταν να μη διαρρεύσει το παραμικρό μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση κάτι που επιτεύχθηκε, αφού ούτε οι δικηγόροι τους γνώριζαν για τη μεταφορά.

Την είδηση της απομάκρυνσης των στρατιωτικών από την Καβάλα μετέδωσε νωρίς ο ANT1. Στη συνέχεια το γεγονός επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος τους Ίλια Μαρινάκης. Η μεταγωγή ξεκίνησε στις 9 το πρωί, και, οι συνήγοροι υπεράσπισής των στρατιωτικών ενημερώθηκαν στις 12.30.

Οι 8 Τούρκοι μεταφέρθηκαν αρχικά στο τμήμα αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη και λίγο αργότερα πάλι υπό άκρα μυστικότητα, στο Ολυμπιακό χωριό, όπου και βρίσκονται. Κανείς δεν γνωρίζει που ακριβώς ενώ η περιοχή ολόκληρη είναι “ζωσμένη” σαν αστακός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:20