search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:43
MENU CLOSE

Στο… χακί η Μαριόν Λεπέν, καλεί τους Γάλλους να κάνουν το ίδιο

27.07.2016 12:49
Στο… χακί η Μαριόν Λεπέν, καλεί τους Γάλλους να κάνουν το ίδιο - Media
Στα χακί ντύνεται η εγγονή του Ζαν Μαρί Λεπέν, ιστορικού ηγέτη του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου στη Γαλλία, Μαριόν, μετά τις τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν συγκλονίσει τη γαλλική κοινωνία.
 
Η 26χρονη βουλευτής του Εθνικού Μετώπου ανέφερε μέσω τουίτ της ότι «μπροστά στην απειλή που αντιμετωπίζει η Γαλλία, αποφάσισα να καταταγώ στις εφεδρείες του στρατού. Καλώ όλους τους νεαρούς πατριώτες να κάνουν το ίδιο».
 
 
 
Η Μαριόν Λεπέν κατηγόρησε τον γαλλικό στρατό ως «αναποτελεσματικό», ενώ προ ημερών, μιλώντας λίγο μετά την επίθεση στη Νίκαια, δήλωσε στη βρετανική Telegraph πως το ριζοσπαστικό Ισλάμ είναι αντίθετο με τον γαλλικό κοσμικό τρόπο ζωής και επιδιώκει να επιβάλλεται όλο και περισσότερο στον δημόσιο βίο.
 
Επίσης, μιλώντας σε υποστηρικτές της έχει πει πως «ή θα σκοτώσουμε τον ισλαμισμό ή θα μας σκοτώνει ξανά και ξανά… αυτοί που επιλέγουν το status quo γίνονται συνεργοί των εχθρών μας».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42