search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 12:43
MENU CLOSE

Διαμαρτυρία προσφύγων στο κέντρο φιλοξενίας Νέας Καβάλας Κιλκίς

03.08.2016 07:42
Εφιάλτης τα hotspots - Τραγωδίες, κορωνοϊός και τραμπούκοι επί το έργον στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου - Media

 

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί διαμαρτυρία προσφύγων και μεταναστών που φιλοξενούνται στη δομή της Νέας Καβάλας Κιλκίς, ζητώντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περί τις 6.30 το πρωί, περίπου 50 πρόσφυγες, στην πλειονότητά τους γυναικόπαιδα, διανύοντας μία απόσταση 300-400 μέτρων, κινήθηκαν από το κέντρο φιλοξενίας προς τον περιβάλλοντα χώρο αλυσίδας σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στην περιοχή, πραγματοποιώντας εκεί διαμαρτυρία.

Σχεδόν μιάμιση ώρα αργότερα, άλλη μία ομάδα από το ίδιο κέντρο, αποτελούμενη από 200 άτομα, κυρίως γυναίκας με παιδιά, κατευθύνθηκε προς τον οικισμό της Νέας Καβάλας, σε μικρή απόσταση από το κέντρο, όπου παραμένει έως αυτή την ώρα. Εκεί έφθασαν λίγο αργότερα όσοι διαμαρτυρήθηκαν νωρίτερα στο σημείο του σούπερ μάρκετ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 12:42