search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 14:22
MENU CLOSE

Μαξίμου προς Μητσοτάκη: Ακολουθεί την αποτυχημένη συνταγή «Νόμος και Τάξη»

09.08.2016 18:40
Κυβερνητικοί κύκλοι: Στο κενό η προσπάθεια της ΝΔ κατά της νομιμότητας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο - Media
 
Με δηκτικό τρόπο απάντησαν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου στις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με ζητήματα ασφάλειας.
 
Συγκεκριμένα, το Μαξίμου σημείωσε ότι «αμήχανος απέναντι στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης σε θεσμούς, οικονομία και κοινωνικό κράτος, ο κ. Μητσοτάκης ακολουθεί τη γνωστή μα αποτυχημένη συνταγή “Νόμος και Τάξη”».
 
Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές κάνουν λόγο για «γνωστή και σταθερή πολιτική συνέχεια της κυβέρνησης Σαμαρά στην οικονομία και στην προπαγάνδα» προσθέτοντας ότι «το μόνο που διακυβεύεται είναι η προοπτική της ΝΔ και το καταδικασμένο από το λαό πρόγραμμά της».
 
Καταλήγοντας, οι κύκλοι του Μαξίμου σημειώνουν ότι «την ασφάλεια των πολιτών την εγγυώνται καθημερινά οι θεσμοί της συντεταγμένης πολιτείας και της δημοκρατίας».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 14:21