search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:15
MENU CLOSE

Καμιά ανησυχία στον Παναθηναϊκό για τη δέσμευση περιουσίας του Αλαφούζου

11.08.2016 08:51
Ανατροπή με πρόταση Αλαφούζου για ανακαινισμένη «Λεωφόρο» - Media

 

Δεν ανησυχούν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την παραγγελία δέσμευσης της περιουσίας του Γιάννη Αλαφούζου και διαβεβαιώνουν πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την ομάδα.

Καμία άμεση επίδραση στα του Παναθηναϊκού δεν θα έχει η παραγγελία δέσμευσης της περιουσίας του Γιάννη Αλαφούζου, όπως διαβεβαιώνουν κύκλοι της ΠΑΕ.

Στο άκουσμα της χθεσινής είδησης αρκετοί φίλοι του «τριφυλλιού» ήταν λογικό να εκφράσουν ανησυχία, ωστόσο συνεργάτες του προέδρου της πράσινης ΠΑΕ ανέφεραν πως η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν οδηγεί σε εμπόδια, όπως το «πάγωμα» των τραπεζικών λογαριασμών του Γιάννη Αλαφούζου και θα συνεχίσει να έχει τη δυνατότητα διακίνησης κεφαλαίων εφόσον δικαιολογεί την κατεύθυνσή τους.

Ακόμη κι αν η συγκεκριμένη υπόθεση πάρει χρόνο για να διευθετηθεί, υπάρχουν νομικές δυνατότητες μερικής ή ολικής απεγκλώβισης από τη συγκεκριμένη απόφαση.

Κι ασφαλώς, σε ό,τι αφορά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, που συνεπάγεται έσοδα μίνιμουμ 4,5 εκατ. ευρώ, είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.

 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48