search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:17
MENU CLOSE

Η σύντροφος του Μπολτ και η αντίδραση της για την επιτυχία του αγαπημένου της (Photos)

19.08.2016 12:02
Η σύντροφος του Μπολτ και η αντίδραση της για την επιτυχία του αγαπημένου της (Photos)  - Media

Ο Μπολτ πέρασε την γραμμή του τερματισμού και κατέκτησε το όγδοο ολυμπιακό του μετάλλιο στο Ρίο μέσα σε μια αποθέωση του κοινού – αλλά η μεγαλ΄λητερη θαυμάστρια του πανηγύριζε από το σπίτι.

Η Κάσι Μπένετ, που σύφωνα με αναφορές είναι η αγαπημένη του Μπολτ, έχει πανηγυρίσει κάθε μια επιτυχία του Τζαμαϊκανού υπεραθλητή με απίστευτο ενθουσιασμό και σύμφωνα με τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι οι Ολυμπιακοί αγώνες για τον Μπολτ θα έμεναν στην ιστορία.

«My babbbbbbbyyyyyyy» έγραψε χαρακτηριστικά μόλις ο Μπολτ κέρδισε το χρυσό στα 100μ την Κυριακή το βράδυ.

Χθες το βράδυ όταν ο Τζαμαϊκανός σούπερ σταρ πρόσθεσε το τρίτο χρυσό στην συλλογή του τερματίζοντας πρώτος στα 200μ, πρόσθεσε: «Αυτό το ποσοστό υπερηφάνειας είναι αμέτρητο».

Ο ίδιος ο Μπολτ έχει δηλώσει ότι η 26χρονη Κάσι είναι ένα «σημαντικό πρόσωπο» στην ζωή του και δήλωσε πως είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια.

Αλλά δήλωσε πως το να διατηρεί μια σχέση χαμηλών τόνων είναι πολύ σημαντικό για αυτόν. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:16